Őt bánthatják, de a családját hagyják békén!
VV Anikót arról kérdezték, hogyan éli meg a róla és a családjáról nap mint nap megjelenő pletykákat.

Nyilván a villába költözés előtt tisztában volt azzal, hogy közszereplővé válik, ezáltal az élete szinte nyitott könyv lesz, de vannak bizonyos dolgok, amikre képtelenség előre felkészülni

Anikó elmondja, hogy a róla szóló pletykák hidegen hagyják. Habár elolvassa, meghallgatja őket, de nem foglalkozik velük különösebben. De mindig zokon esik számára, ha a családját bántják.

Azzal ugyanis, hogy a Való világ műsorba jelentkezett, ő vállalta annak minden pozitív- és negatív következményét is. De a családja - legfőképpen az anyukája, aki számára a legfontosabb - nem. Ők nem lettek közszereplők, nem is keresték a nyilvánosságot, így szeretné ha őket békén hagynák.

Őt is mindenütt megtalálják a rajongók.
A leginkább kínos és elkeserítő cikk számára az volt, amikor édesapját alkoholistának állították be. Mint mondja "édesapámról sok mindent el lehet mondani, de azt nem, hogy alkoholista lenne". Ugyancsak kikéri magának azt, hogy őt intézetbe adták volna.

Mint megannyi ismert embernek, így Nádai Anikónak is meg kell tapasztalnia azt, hogy az ismertségnek, a hírnévnek és a csillogásnak bizony vannak árnyoldalai is. Azt pedig, hogy ki hogyan éli meg a negatív kritikát és az alaptalan pletykákat embere válogatja.



Címkék:,


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...