VV Csaba
Csaba jött, látott és győzött!
A Való Világ 5 első ában, melyben Csaba és Cristofel csapott össze, győzelmet aratott: VV Csaba 

Eredmény:
  • Csaba: 59 %
  • Cristofel: 41%
A pár nappal ezelőtt közzétett részeredmény (77% Csabinak, 23% Crisnek) sokakat meglepett. Nem gondolták volna, hogy az a srác, aki az eddigiek során elég keveset mutatott meg magából, most mégis képes legyőzni egy olyan villalakót, aki - hogy t idézzük - szinte már mindent megmutatott (legalábbis ha a testi adottságokra gondolunk).

Bár az elmúlt néhány napban óriási elánnal kezdtek el szavazni Cris rajongói - az arányok valamelyest meg is változtak Cristofel javára -, de az eredményt már nem tudták befolyásolni.

A nézők úgy tűnik kiálltak Csaba mellett, kiálltak amellett a srác mellett, akit a kezdetektől fogva ki akartak egyesek tenni a villából, és egy jelzést adtak irányába, hogy mégis jól csinálja azt, amit csinál.

Nagy meglepetés lesz ez a Való Világ 5 villalakóinak, hiszen többségük nem gondolta volna, hogy Csaba képes megnyerni ezt a Párbajt. A meglepetésen túl pedig felkészülhetnek arra is, hogy a benti erőviszonyok igencsak át fognak rendeződni.

A mai nap nagy híre tehát: A Helyes pasik kategóriából bejutott Csaba nyerte a VV5 első párbaját, így ő térhet vissza a villába.

    Címkék:


    AJÁNLÓ

    MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...