Tünde visszavágni szeretett volna.
A VV4 győztesének, nak ismerősei-, szerelmei-, és családja köréből is nagyon sokan jelentkeztek a hamarosan induló Való Világ 5 műsorába. Lássuk, hol tartanak ezek az emberek.

A hellén nőfaló anyukájáról, Vájáról érkezett a legkevesebb hír. Ő talán el sem indult, lehet, hogy csak fia győzelme utáni örömmámor beszélt belőle akkor, amikor azt nyilatkozta, hogy indul a szereplőválogatáson.

Alekosz testvéréről, Tibekről már korábban kiderült, hogy nem jutott tovább a castingon (Való világ 5 casting - Az elvárások), így ő biztos nem léphet testvére nyomdokaiba.

Jelentkezett szereplőnek Alek korábbi szerelme, Tünde is.

A rendkívül csendes lány hónapokon keresztül szótlanul tűrte Alekosz viselkedését. Rendkívül bántó volt számára, hogy több hónapnyi együttlét után így kell viszontlátnia egykori szerelmét. Éppen ezért döntött úgy, hogy ő is jelentkezik és így próbál meg Alekoszon úgymond "elégtételt venni".

Tünde el is ment a castingra. Állítása szerint nem kívánt feltűnést kelteni, elvegyült a tömegben. Mégis, amikor a beszélgetésre került a sor, akkor a műsor készítőinek úgy rémlett, hogy már látták a hölgyet valahol. Ekkor már kénytelen volt bevallani, hogy ki is ő valójában, és hogy miért van ott.

Ahogy meséli, Alekosz a médiának úgy nyilatkozott az esetről, hogy "Tünde rendkívül érzékeny és okos lány, biztos nagyon sokan fogják szeretni a műsorban". Ezzel szemben, amikor találkoztak, személyesen azt mondta neki: "a villalét nagyon nehéz dolog, nem fogod bírni".

Tündét végül a műsor készítői visszahívták a 2. körre, de a lány nem ment el. Nem tudta eldönteni ugyanis, hogy vajon azért hívják vissza, mert ő Alekosz egykori szerelme, vagy azért, mert önmagáért kíváncsiak rá. Nem akarta ugyanis azt, hogy mindenki így beszéljen róla: "Ó, te Alekosz miatt kerültél be, egyébként a kutya se lenne rád kíváncsi!"

Nem tudni, hogy ha bekerül, vajon mennyire sikerült volna visszavágnia, de azt tudjuk, hogy manapság nem megy jól sora.

Ahogy az Új Ásznak nyilatkozott, idegösszeomlás kerülgeti. Képtelen az evésre, rengeteget fogyott, és ez mind az Alekosz miatt megélt stressz miatt van. Így nyilatkozik a lapnak:

"A világ összes nőjével kedves, udvarol és szépeket mond nekik, hozzám viszont nincs egy jó szava sem. Ha találkozunk, megjegyzéseket tesz a frizurámra és a kinézetemre, ami nagyon bántó számomra. Nem véletlenül mondtam múltkor, hogy teljesen meg kellene változnia, hogy újrakezdhessük."

Alekosz másik nagy szerelme, a feleségkereső műsorból megismert Mészáros Veronika is úgy gondolta, hogy megméretteti magát a szereplőválogatáson.

Mészáros Veronikának van esélye bekerülni!
Veronika - aki az utóbbi időben inkább csak a születésnapján történt botrányokkal kerül be az újságokba (Veronika születésnap - További videók és visszhang) - viszont sikerrel vette az akadályokat.

A Való Világ 5 sajtósa, Dobsi Adrienn így nyilatkozik az Új Ász című napilapnak:

- "Veronika benne van az utolsó körben, így nagy eséllyel indul azért, hogy ott legyen a beszavazó show-ban. A válogatási folyamat még nem zárult le, ennek lesz majd egy későbbi fázisa, természetesen az orvosi vizsgálat is."

Valóra válhat tehát Mészáros Veronika nagy álma, hogy az ország lakossága önmagáért szeresse meg őt és a saját erejéből váljon közkedveltté, nem pedig azért, mert ő "Alekosz Veronikája".

forrás: Új Ász
Kép forrása: Mészáros Veronika és Nagy Alekosz Facebook profil 

AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...