Béci szerint semmi gáz Fluor Tomival.
A Fókusz stábja a Való Világ villa immáron énekesi ambíciókat dédelgető lakóit kérdezte arról, vajon mi állhat Fluor Tomi: Mizu című számának a sikerének hátterében, és hogy nekik egyáltalán tetszik e, amit Tomi összehozott.

Béci szerint teljesen helyénvaló az, amit Tamás csinál. Jól ismeri őt már a hazai underground hiphop műfaj, tudják, hogy milyen számokat készített eddig, de be kell vallani: "ilyen zenével nagyon nehéz bekerülni a rádiókba, klubokba, és még nehezebb pénzt keresni vele".

Fluor Tomi átváltott egy másik stílusba, ennek eredményeként országosan ismert lett. Ha marad a régebbi, kevesek által hallgatott műfajban, akkor lehet, hogy azóta már éhen halt volna. Béci azt is elmondja, hogy "ha lopta a dalhoz az elemeket, akkor lopta...legalább jó helyről lopott".

Szerinte az, hogy 10 milliószor nézték meg a Mizu című számot, önmagáért beszél.

Habár az idősebbik Rácz testvér tisztában van azzal, hogy a 10 millió az nem 10 millió ember jelent, hanem nézettséget, és sokan csak azért kattintanak a videóra, hogy hozzászóljanak a témához, mégis úgy gondolja, hogy ekkora nézettségi mutató láttán a szponzoroknak is megfordul a fejükben, hogy "de jó lett volna, ha reklámért cserébe támogatom a klip elkészítését".

Béci tehát hozza szokásos formáját. Üzleti szemmel tekint az egész dalra, mely üzleti szemlélet a villában is megmutatkozott, például akkor, amikor a húgára ráparancsolt: "Miért mutatod meg ennyire a tested? Ha kijössz a villából, akkor mit fogsz megmutatni?"

És mennyire igaza volt! Néhány hónappal a villából való kijövetele után Gigi a Playboy címlapján pózol.

Zsófikát is ugyanerről kérdezték, de vele a beszélgetés inkább más irányba terelődött...

Ő is egy könnyed dalt szeretett volna.
A villa naivájának első hallásra kicsit furcsa volt, de többszöri meghallgatás után egyre inkább megszerette. Szerinte nagyon fülbemászó a zenéje és a szövege is vicces.

Arra a kérdésre, hogy vajon a koncepció hasonló volt-e a saját klipjével kapcsolatban, Zsófi ezt válaszolta:

- "Egy könnyed dalt szerettem volna előadni. Olyat, amit ha meghallgatnak, akkor jókedvre derülnek!"

Zsófinak több zenész is megfogalmazta, hogy bár a villa naivájával nincs bajuk, az mégsem tetszik nekik, hogy sokaknak évek és évtizedek kellenek ahhoz, hogy klipet forgassanak, mégis neki ez pikk-pakk sikerült.

A szőke lány így vélekedik erről:

 - "Így az embereknek legalább van választási lehetőségük. Ha komolyabb zenére vágynak, akkor meghallgatják a komolyabb zenészeket. Ha nem, akkor meghallgatnak engem."

Arról nem kérdeztek Zsófit, hogy mi újság a klip körüli jogi problémákkal (Rágógumi - Botrány a köbön) és arról sem, hogy készül e már a legújabb szerzeménye (VV Zsófi - Rágógumi újratöltve).

Fluor Mizu:


A Fókusz riportja:



AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...