VV Zsófi újra sokkol!
Az emberiség még fel sem ocsúdott a korábbi traumából - nevezetesen a Zsófi által előadott "Rágógumi" c. szerzeményre gondolunk -, a villa naivája újabb dalon töri a fejét.

Most képzeld el. Kijössz a villából, milliók ismernek. Mit kezdesz ezzel a nagy ismertséggel? Természetesen próbálod kihasználni az összes lehetőséget, ami eléd tárul. Jársz haknizni, modellkedsz, műsort vezetsz stb. Ez rendben is van, más is így csinálná.

De vajon mi visz rá egy embert, hogy leüljön, kitaláljon egy dalt, ami nem szól másról, mint magáról a rágógumiról? És ha már kitalálta azt a dalt, miért nem röhög rajta egyet, hogy "ekkora baromságot..." és hagyja az egészet a fenébe. De nem. A való világ Zsófija nem ilyen. Aki esetleg nem ismerné a szóban forgó nótát, annak következzen egy videó:


 Megkérdeztük a kapitányt, mi a véleménye erről az egészről:

Egy kép néha többet mond minden szónál.

Az élet viszont nem áll meg. Zsófi újabb slágeren gondolkodik. A következő szerzeménye szintén hasonló vidámnak ígérkezik, de mögötte lesz valamilyen mélyebb tartalom.

Zsófi aranyos lány és még fiatal. Előtte az élet. Mi csak annyit tudunk tanácsolni számára, hogy nem muszáj mindenbe belefogni, érdemes a dolgokat átgondolni, mert lehet, hogy amit most poénosnak hiszünk, amiatt 3-4 év múlva a fejünket fogjuk a falba verni (ahogy tesszük ezt mi már most a fenti zenét meghallgatva).

Címkék:, ,


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...