300 euróért dolgozott Németországban.
Egyre nagyobbra csapnak a hullámok a prostituált botrány körül és az idő haladtával Rácz Ildikó nevét is rendre felemlegetik.

Ahogy arról a Blikk beszámolt, a villa hugicája nem tagadta, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda nemrégiben kihallgatta a dubaji botránnyal kapcsolatban, de azt nem árulta el, hogy az ő neve pontosan miért is merült fel.

Gigi sosem tagadta, hogy a testéből élt. A villában egy beszélgetés alkalmával el is mondta, hogy 300 euróért árult a a testét, de a beszélgetés kontextusa olyan volt, hogy azt nem örömlányként kellett értelmezni, hanem mint  modell és hosztesz.

Nem vet rá viszont jó fényt az a tény, hogy 18 éves kora előtt a budapesti Erotika Kiállításon obszcén nyelvezetű pólóban feszített, sőt az sem, hogy fojtogatós-erotikus filmben is szerepelt.

Ildikó mindenféle vád és találgatás ellenére tagad. Valószínűnek tartható viszont, hogy a nyomozók Németországi útjai kapcsán hallgatták meg, amelyet egy Holland cég szervezett.

Béci kiáll testvére mellett, mint mondja "elképzelhetetlennek tartja, hogy a testvére pénzért árulta volna a testét".

Hogy mi az igazság azt nem tudhatjuk. De a Rácz testvérek immár megtapasztalhatják, hogy a médiának és a csillogásnak nemcsak pozitív, hanem negatív oldala is van. Bármit is teszel, jó vagy rosszat, másnap már az egész ország tudni fogja, és mindenkinek lesz egy véleménye. Azt igazság pedig - hogy mi is durrogtassunk már egy klisét - odaát van.



forrás: BLIKK
Címkék:,


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...