Otthonában minden adott a megnyugváshoz.
László megmutatja nektek parádsasvári házát.

Ha valaki a Mátrában jár, akkor megvan rá az esély, hogy összefusson a VV4 testőrével, ugyanis Lacinak ott, Parádsasváron van egy gyönyörű háza.

A ház eredetileg panziónak készült, a méretei is impozánsak - 400 négyzetméter, 9 szoba -, de László sosem akarta, hogy az épület panzióként funkcionáljon. Arra viszont tökéletesen alkalmas volt, hogy csapatépítő tréningeket, edzőtábort és hasonló népes összejöveteleket szervezzen benne.

Ha valaki körülnéz a környéken, akkor elmondhatja: a táj csodás. Laci szíve is megnyugszik, amikor az erkélyről kitekint a gyönyörű panorámára.

A kilátás pazar.

De nem csak a külső az, ami miatt érdemes itt lakni.

Laci harcművész lévén évtizedek óta szívja magába a keleti kultúrát. Ez pedig a ház berendezéseinél is meglátszik. Ezen kívül a feng shui volt az, amit alkalmazott annak érdekében, hogy minél otthonosabban érezze magát, és minél nagyobb nyugalom áradjon a környezetéből.

Laci elmondja, hogy szenvedélyes borgyűjtő. Százával állnak a különlegesebbnél-különlegesebb palackok a polcokon. De nemcsak borospalackok sorakoznak, hanem a Laci által évtizedek alatt megnyert kupák, trófeák és a méltán kiérdemelt oklevelek, elismerések.

A ház és a környéke tehát gyönyörű és békességet sugárzó. Minden adott ahhoz, hogy azt a felhajtást, ami mostanában körülötte van, ki tudja pihenni.

További kiváló minőségű képeket az otthonáról a BLIKK oldalán találtok.
Címkék:,


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...