VV Vera megérkezik
Vera bevonulása
A VV5 Érzékeny lelkű nője, nyerte meg a hatodik t. Eredmény: Vera: 67 % - : 33 %.

Egészen a hatodik Kihívás pillanatától fogva mindenki csak azt találgatta, hogy vajon Vera jó döntést hozott e akkor, amikor egy olyan embert hívott ki, akivel nyíltan nem igazán van konfliktusa.

A bizonytalanságot az is növelte, hogy Vera már egyszer volt Párbajon, ő volt a Való Világ 5 negyedik Párbajának egyik résztvevője, mellett. Bár azóta változhattak, és változtak is az erőviszonyok, Veráról legalább volt valami infónk.

Ezzel szemben Gergő még sosem volt Párbajozni. Nem tudhattuk, hogy a még "Párbajszűz" Alfahím hogyan kezeli élő adásban a feszültséget, és mennyire tud frappáns válaszokat adni egy olyan szituációban, amikor a feje fölött lebeg a kiesés lehetősége.

Ahogy az várható volt, a Kiszavazóshow során mindkét VV5 villalakó elmondta - amiről mi is írtunk -, hogy mi az, amit a legjobban sérelmez a másikban. Vera szerint Gergő nem volt őszinte vele, míg Gergő szerint nem neki kellene abban a székben helyet foglalnia, hanem másnak. Ezen kívül Gergő Seherezádéval való viszonya is folyton téma volt.

A közönség most mégis úgy döntött, hogy Vera lépése nem volt gyáva lépés, hanem megfontolt, és tényekkel alátámasztott. Így az Érzékeny lányt juttatták vissza a Való Világ 5 villájába, így , és mellett ő lett a harmadik villalakó, aki már kétszer is volt Párbajon, és mind a kétszer vissza is tért.

Kíváncsian várjuk, hogy a többi lakó hogy fog ehhez a hírhez viszonyulni. Vajon sokkal nyitottabb lesz Vera felé? Vagy folytatódik a kettőjük közötti állandó csatározás?

Hamarosan kiderül!
Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...