Gergő és Vera a Párbaj előtt
Vera és Gergő ma összecsapnak a on
Elérkezett a Való Világ 5 hatodik Párbaja, amely során és fognak megküzdeni a nézők kegyeiért. Két különböző játékos, két különböző karakter. Mindkettőjük teljesen más utat járt be a VV5 villájában. Tippelni sem tudunk, hogy vajon Vera vagy épp Gergő rajongótábora lesz erősebb, és kettejük közül ki lesz az, aki a Párbajról visszatérve folytathatja útját a fődíj - a ház, a kocsi, a milliók és a luxusutazás - felé.

Vera a hatodik Kihívás során sokak számára meglepő döntést hozott. Nem azt az embert, illetve embereket hívta ki, akikkel igazán nagy konfliktusai vannak, hanem azt - Gergő személyében -, aki szerinte ugyanúgy keresztbe akar neki tenni, de mégis a háta mögött szervezkedik, és nem őszinte vele. A Kihívás során hallhattuk Verától, hogy bár nagyon sok rosszat tett ellene, ő mégis inkább azt mérlegelte, hogy vajon mik azok a dolgok, mik azok a tulajdonságok, amelyek megvannak benne is, és az ellenfeleiben is egyaránt, illetve ki az, akiben ezek nincsenek meg. Attila szerinte - bár sokszor tapló módon viselkedik -, nyílt lapokkal játszik, akárcsak Vera, és emiatt inkább olyan embert választ, aki inkább a háttérbe húzódva próbálja mozgatni a szálakat.

Gergőt az első pár percben láthatóan nem viselte meg a Párbajon való részvétel lehetősége. Még mondta is a többieknek, hogy "Ti ezt nem láttátok előre?". De ahogy teltek az órák, egyre inkább tudatosult benne, hogy miről is van szó, és látszólag - ha nem is nagyon - megroppant a zöld kendő hatására. kérdéseire a lány szerint agresszívan válaszolt, tegnap is kapott egy fejest tőle, és a Kihívás utáni napon be is ismerte, hogy természetesen nagyon fél attól, hogy esetleg kint marad.

Leginkább az bántja a Való Világ 5 villa Alfahímjét, hogy szerinte nem neki kellene részt vennie ezen a Párbajon. Verának sokkal inkább egy olyan embert kellene kivinnie, akivel rengeteg konfliktusa volt, és itt nyilván Attilára gondol. Gergő látszólag összeszedte magát az utolsó napokra, hiszen este már békésen fogyasztotta el esetleges utolsó vacsoráját a meghívott vendégeivel, és Vera hívására készséggel ki is ment koccintani Párbajellenfelével.

Kíváncsian várjuk tehát a ma esti Párbaj kimenetelét. Legfőképpen pedig azt, hogy akár Vera, akár Gergő visszatérése esetén az egyes VV5 villalakók hogyan viszonyulnak majd a győzteshez, illetve az előállt helyzethez.

Ha LIKE-kal szeretnéd kifejezni szimpátiádat a Kiszavazóshow résztvevői iránt, akkor azt itt megteheted: Vera Vs. Gergő - Ki nyerje a Párbajt?

A Párbaj résztvevőire a következő módokon tudsz szavazni:
  • a 1793-as számra küld el a Vera, vagy a Gergő nevet
  • a 06-91-33-44-55 számon üsd be azt 1-est Vera, 2-est Gergő esetén

Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...