VV Attila
Attila komoly bajban lehet pénteken
Az előző bejegyzésünk (Az ötödik Megmérettetés) kicsit hosszúra sikeredett, úgyhogy ez annak a folytatásának tekintendő.

Azt azért halkan megjegyezzük, hogy jól hangzik néhány villalakó szájából, hogy "egész héten erre gyakoroltam", "micsoda csalás" stb. de Attila és Péter ugyanúgy gyakorolt, mint a többiek egész héten, maximum valakinek jobban, valakinek pedig kevésbé ment. És hát meg kellett volna nyerni az első fordulót, utána pedig mehetettek volna táncikálni...

Érdekes egyébként, hogy és (valamint más lakók) egy szavukat sem emelték fel akkor, amikor volt éppen célpontban, és az volt a cél, hogy mindegy milyen áron, de a Feltörekvő srác ne kapjon lila kendőt. (holott állítólag Fecónak nagy haverja volt a félig Jordán fiú).

A VV5 villájában tehát forrnak az indulatok, mindenki taktikázik, csak vannak akik felvállalják szemtől szemben, és vannak, akik a fotelekben lapítva dörzsölik a tenyerüket, amikor pedig mást vesznek elő a taktikázások és "összeesküvések" miatt, akkor pedig örülnek, hogy "hála az égnek, más viszi el a balhét (már megint)".

Legjobb példa erre a legutolsó, az ötödik Kiválasztás, amelyen kiválasztását mindenki Attila nyakába varrja, holott kb. 2 mondatába került, és Gergő, valamint Seherezádé is rögtön dobta a kis zöld korongot Csaba neve alá.

Attila ott hibázik a legnagyobbat, hogy a taktikázásnál sosem tudja hol a határ, nem tudja abbahagyni, nem tudja mikor kell egy kicsit háttérbe vonulni. Ráadásul a taktikázás mellé - amihez egyébként bőven van segédlete, lásd a fenti példát - mindig társít valami bunkó megnyilvánulást (lásd az ötödik Kiválasztást, ahol élő adásban nevezte Csabát fi*aevőnek).

Ha ezeket a negatív tulajdonságait képes lenne levetkőzni, akkor az Összeférhetetlen srác egész sokáig el tudna jutni, hiszen a netes szavazások láttán - gondoljunk csak a tegnapira, ahol 83%-ot kapott - bőven van rajongótábora. Ellenkező esetben viszont nagyon könnyen a Való Világ 5 falain kívül találhatja magát.

Mindenesetre a pénteki Kiválasztás és az utána következő előreláthatólag nagy vízválasztó lesz a VV5 történetében.
Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...