Sittes Gergő és Sáskaharcos Csaba
Vasárnap összecsapott a Sittes és a Sáskaharcos
Vasárnap este lezajlott a Való Világ 5 Élő Boksz Gálája, amelynek fő meccse a és közötti volt, mely nem várt izgalmakat okozott mindkét srác rajongóinak egyaránt. (Gergő Vs. Csaba bokszmeccs videók)

Senki nem számított rá ugyanis - még maga Csaba sem -, hogy ennyire szoros lesz kettejük küzdelme. Azt pedig főleg nem gondolta volna senki, hogy Csaba nem csak hogy meg fogja tudni szorongatni Gergőt, de még a győzelemre is esélyes lesz. A VV5 Sáskaharcosa mérnöki pontossággal hajtotta végre Miló Viki tanácsait, és a ringet körbetáncolva, ellenfelét néha "megszurkálva" sokaknak kellemes meglepetést okozott.

Az eredményhirdetés előtti másodpercekben Miló Vikinek teljesen egyértelmű volt, hogy Csaba nyert. Még Erdei "Madár" Zsolt is Csabát hozta ki győztesnek. Sőt, maga Gergő is Csabára mutatott, jelezve, hogy talán ő fog nyerni. Ennek ellenére a pontozók mégis Gergőt hozták ki győztesnek.

Ne feledjük el, hogy a pontozóbírók mind egytől-egyig képzett szakemberek, akik bizonyára olyan ütéseket és olyan dolgokat is észrevesznek, amit mi laikusok nem. Mégis, sokan értetlenkednek döntésük kapcsán.

Mi is kíváncsiak vagyunk, hogy vajon Ti hogy láttátok az est fő rangadóját? Tényleg jobb volt Gergő? Vagy esetleg Csabát kellett volna győztesként kihozni? Magyarul: Megérdemelten nyert Gergő, vagy Csaba volt a jobb?

Szerinted ki nyerte a Gergő - Csaba összecsapást?

Szavazz Te is LIKE-kal!


Gergő
Csaba
Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...