Olivér a BeleValó Világ műsorvezetője
Olivér elszólta magát a BeleValó Világ műsorában?
Érdekes beszélgetésre figyelhettek fel a tegnapi BeleValó Világ nézői.


Olivér vendége volt ugyanis nővére - Eduárd anyukája -, akivel a közelgő Kiválasztásról beszélgettek, ahol a következő hangzott el:

- Szerintem most a villalakók elkezdenek majd gondolkodni, és nem egy embert fognak megbombázni jelekkel, hanem szétszórják, és vagy a villamester fogja eldönteni ...
- Erre Oliviér próbálja javítani Vera nővérét: - Nem a villamester fogja eldönteni, hanem az aki, aki, tehát most Kinga fog.
- Tehát, aki védett lesz?
- Igen, igen. Vagy aki védett...

Nem tudni, hogy Olivér a lezajlott eredményének tudatában tette ezt a kijelentését - azaz véletlenül elszólta magát -, vagy csak valamiért Kinga jutott az eszébe. Az viszont tény, hogy neve a szövegkörnyezetből fakadóan nem kellett volna hogy felmerüljön.

Esetleg arról is szó lehet, hogy Olivér is megkeveredett egy kicsit, és még az előző széria alapján - mivel Kinga nyerte az utolsó t - abban élt, hogy az utolsó Párbaj győztese a védett.

Ne felejtsük el, hogy ha igazunk lesz, akkor ez már nem az első eset. Az első Megmérettetés eredményét is lehetett már tudni 1-2 nappal a vetítés előtt! (Csaba nyerte az első Megmérettetést, Az 1. Megmérettetés másik győztese VV Vera?)

Kíváncsian várjuk tehát a mai Való Világ 5 Megmérettetést, és azt, hogy tényleg Kingaé lett e a védettség.

Az ominózus videót a következő címen érhetitek el (9 perc 50 másodperctől érdekes): valovilag.hu/video/155497

UPDATE: Az utolsó ötletünk vált be. Olivér összekeverhette az előző szériával a mostanit. Azért mondta Kingát, mert ő nyerte az utolsó Párbajt és azt hitte, hogy emiatt védett.
Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...