VV Cristofel
Cris eljátszotta a bizalmat
Cristofel kiesése után tömegek kaptak a fejükhöz hitetlenségükben, és mozgalmat is indítottak, hogy a "kubai macsó" visszatérhessen a VV5 műsorába. A Facebook csoporthoz 1 nap alatt 50.000-en csatlakoztak, az általunk indított szavazáson pedig több mint 12.000 ember mondta azt, hogy Crisnek igenis a villában a helye.

Az RTL Klub már a kiesést követően kijelentette, hogy semmi esély nincs arra, hogy Cristofel visszatérjen a villába teljes értékű játékosként, hiszen a szabályok feketén-fehéren kimondják: "Aki egyszer már kiesett, az nem versenghet tovább a fődíjért". Attól viszont nem zárkóztak el, hogy hosszabb-rövidebb időre beküldjék a pitbullt, egyrészt kielégítve a rajongók igényeit, másrészt a Cris által hátrahagyott búcsúlevél által felkorbácsolt hangulat csillapítására.

A bejegyzés folytatódik, kattints az "Elolvasom" gombra.

Ez meg is történt. Cris egy napra visszatérhetett, aminek szinte csak örült. A többiek bár látszólag mosolyogtak és örültek a visszatérésnek, titkon mindenki azt kívánta, hogy a kubai srác menjen már haza. Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor Cristofel - bár nem konkrétan - a kinti tapasztalatokra támaszkodva elkezdett feszegetni olyan témákat, amelyeket nem kellett volna.

VV Péter és Attila
Pétert és Attilát összezavarták Cris kijelentései
Különösen és vette zokon, hogy kritizálja a Való Világ 5 műsorbeli viselkedésüket.

Rendeztek is egy szavazást, ahol csak Veronika és volt az, aki szerette volna, ha Cris máskor is megjelenik a villában, a többiek nemmel szavaztak.

A Blikk című napilap viszont megtudta, hogy nem csak a VV5 lakói vonták meg a bizalmat a kubai sráctól. , a Való Világ kreatív producere a lapnak korábban kijelentette, hogy csak akkor mehet vissza az 1. Párbaj vesztese, ha a külvilágról semmiféle információt nem visz be a villába. Mivel ezt Cristofel megszegte, így nem áll módjukban továbbra is szerepeltetni a "kubai macsót".

A lap Cristofelt is megkérdezte, aki nagyon bánja a történteket, de beismeri, hogy hibázott. A legjobban azt sajnálja az esetben, hogy szerelmét nem láthatja még hónapokon keresztül, de ahogy korábban is megígérte, mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy Veronika megnyerhesse a Való Világ 5 játékát.

(A Blikk című napilap nyomán)
Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...