Cristofel
Vajon sikerrel jár a kezdeményezés?
Amikor párbajra hívta Cristofelt, az nagyon sokakat meglepett a villán belül, és a villán kívül egyaránt. Az pedig megint csak meglepetésként érintette rajongóit, hogy nem a kezdetektől fogva aktív "kubai macsó" került vissza a Való Világ 5 műsorába, hanem az a srác, aki még nem igazán mutatott meg magából sokat.

Ez utóbbira a választ már a villán belül is elkezdték boncolgatni. szerint ők maguk csináltak mártírt Csabából, és a közönség megsajnálta.

Válaszokat lehet keresgélni, de egy dolog tény. Tegnapelőtt Csaba teljes joggal nyerte meg a VV5 első Párbaját, hiszen ő kapta a szavazatok nagy részét. Ezt nem is vitatja senki.

Ami viszont többeket zavar, hogy miért kellett kiesnie a játékból már a legeslegelején egy olyan játékosnak, aki az egyik, ha nem a legszínesebb egyénisége volt az egész Való Világ 5-nek.

El is indult egy kezdeményezés, méghozzá egy FACEBOOK csoport által, amely azt tűzte zászlajára, hogy minél több követőt összegyűjtenek, és így próbálnak hatni az RTL Klubra, mondván "ha már a VV5 a meglepetések játéka, akkor adják meg az esélyt Crisnek, hogy folytathassa".

Hogy a csoport eléri e a célját, vagy sem, azt nem tudhatjuk. Az viszont mindenképpen figyelemreméltó, hogy alig egy nappal Cristofel kiesése után, már majdnem 50.000 követővel büszkélkedhetnek.

Te mit szólsz hozzá? Jó ötlet lenne, ha Cris visszamehetne?

Visszakerüljön Cristofel a VV5-be?

Szavazz LIKE-kal.

Kattints az "Elolvasom" gombra, és fejezd ki a véleményed!

IGEN
NEM


Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...