VV Attila és Péter boksz mérlegelés
Attila és Péter kőkemény meccset ígér
Már csak alig több mint 1 óra, és kezdetét veszi az RTL Klub csatornáján a Való Világ 5 élő Boksz Gálája. A villalakók túl vannak a mérlegelésen, eléggé felspannolták magukat - és egymást - a harcra, így biztosan izgalmas meccsekre számíthatnak a tévénézők.

Két héttel ezelőtt kapták a VV5 lakói a levelet, miszerint az elkövetkezendő napokban 4 edző segítségével bokszolni fognak a villán belül, és hogy az edzéseknek, valamint a meccseknek tétje is legyen, azt is megtudták, hogy lila kendőért, vagyis védettségért fognak ringbe szállni.

Nem sokkal ezután az addig mutatott teljesítmény, és a nézők szavazatai alapján eldőlt, hogy kik azok, akik valóban bokszolni fognak, és kik azok, akik nem. Egy nappal ezután pedig Lilutól tudták meg, hogy ki kivel fog bokszolni.

A villalakók tehát keményen készültek a meccsekre, még olyanok is, akik az eddigi feladatokat többnyire elpoénkodták. Péter az, akire leginkább igaz ez az állítás, aki mindenkit meglepve teljes erőbedobással bokszolt a tréningeken, talán ennek is köszönhető, hogy a nézőktől ő kapta a 3. legtöbb szavazatot.

Hogy a boksz meccsek eredménye hogyan alakul, arra nyilván mindenkinek van elképzelése. Az általunk indított LIKE szavazás alapján Ti a következők mellett tettétek le a voksotokat:
Ha Te is szeretnéd kifejezni véleményed a várható eredményekkel kapcsolatban, akkor kattints ide: Kik lesznek a bokszmeccsek győztesei?

Hogy valóban így lesz e, az órákon belül kiderül!

Addig is nézzétek meg a tegnapi mérlegelésen készült videókat, ahol elég komoly viták alakultak ki, főleg a lányok között.

Kinga például - sokadszorra - hisztizni kezdett, mert több mint 12 kilót hízott a beköltözése óta, Vera beszólása pedig - miszerint Kinga dagi - csak olaj volt a tűzre. Persze Kingát sem kell félteni, mert amikor Seherezádé sok sikert kívánt neki, akkor így válaszolt: "sok sikert neked is, a kezed remélem fog fájni" (mi legalábbis így értjük).

A mérlegelési videókért kattints az "Elolvasom" gombra.

Attila és Péter mérlegelése


Kinga megint hisztizik


Kőkemény szócsata Vera és Eszter között

Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...