Fecó szerelme Angéla és a gyerekek
Hajlandó lenne a villában kimondani az igent
köztudottan azért ment be a villába, hogy bebizonyítsa szerelmének, Angélának, hogy igenis képes arra, hogy hónapokig rá se nézzen egy nőre sem, és jóvátegye korábbi félrelépését.

Fecó rendkívül barátságos és mindenki felé nyitott ember. Hamar ismerkedik, és szeret közelebb kerülni az emberekhez. A cég, ahol ő raktárosként dolgozik 3000 embert foglalkoztat - köztük Angélát is -, így bőven volt ideje és lehetősége arra, hogy "megismerkedjen" más hölgyekkel is. Ha belegondolunk, hogy csak a VV5 válogatásán 4 nőtől kérte el a telefonszámukat ismerkedési célból, akkor rájövünk, hogy micsoda adathalmazt kénytelen elviselni Fecónak a telefonja...

De ahogy azt a Való Világ 5 Dumagépe elmondta, az ő szíve csak Angéláért és a gyermekeiért dobog. Igaz, hogy egyszer félrelépett, de ezen kívül nem történt semmi más, és a telefonszámokat is csak azért gyűjti, mert szeret mindenkit közelebbről megismerni.

Korábban már láthattuk Fecó családját, amikor is a 3. Párbaj vesztese, meglátogatta őket. Akkor még csak annyit tudhattunk meg tőlük, hogy a gyerekeknek nagyon hiányzik apukájuk, és minden este nézik őt a tévében.

Most a Fókusz stábja arra volt kíváncsi, hogy vajon Angélának elegendő volt e ez a több mint 2 hónap vezeklés, vagy még mindig nem sikerült megbocsátania egykori szerelmének.

Angéla elmondja, hogy nagyra értékeli Fecó próbálkozását, és látja, hogy tényleg nem keveredik semmiféle kínos, vagy épp félreérthető helyzetbe. Tudja azt is, hogy csak barátként van jelen Fecó mellett, és a táncversenyen a tüzes tekintet sem kimondottan nek szólt, hanem mint táncpartnernek, a minél jobb szereplés érdekében.

Éppen ezért Fecó gyermekeinek az anyukája kijelenti, hogy képes megbocsátani neki, és akár még a Való Világ 5 luxusbörtönének falain belül is hajlandó lenne kimondani a boldogító igent.

Ha kíváncsi vagy az Angélával készült beszélgetésre, akkor kattints az "Elolvasom" gombra.

Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...