szenvedélyes nők
A Szenvedélyes nők.
Bejegyzésünkben a mai három résztvevőjét: Szilvit, Beát és Seherezádét mutatjuk be.

Szilvi rendkívül feltűnő egyéniségnek tartja magát, aki büszke arra, hogy mindig vállalja a tetteiért a következményeket, ha jót tett, ha rosszat egyaránt. Semmitől nem fél, de ha rossz kedve van, akkor hajlamos arra, hogy másokat kritizáljon és kötözködjön.

Szilvi az Új Ász című lapnak elmesélte, hogy bár friss kapcsolatban él párjával - kb. 3 hónapja jöttek össze -, mégsem fordult meg benne, hogy kihagyja ezt a lehetőséget. Bízik a párjában, és ő is megígérte, hogy hűséges marad. Szilvi egyébként kemény lány, az élet hamar megtanította arra, hogy a saját lábára álljon. 15 évesen ugyanis meghalt az édesanyja, és mivel szülei elváltak, innentől kezdve neki kellett magát ellátnia, bár a nagynénje amiben tudta, támogatta.

Bea az ismert modell, Pantinchin Edina húga. Szeret sokat beszélni és autót vezetni. Róla egyébként már korábban közöltünk cikket, illetve videót (Való Világ 5 jelentkezők - Híres testvérek). Akkor is, és most is a Blikknek elmondta, hogy nagyon büszke a nővérére, és ő is szeretne az ő nyomdokaiba lépni. Szeretné, ha az emberek megismernék őt, de nem azért, mert van egy híres testvére, hanem önmagáért. Ha bekerül, akkor a villa falain kívülről párja fog érte szurkolni.

Seherezádé esetén mindenki arra gondol, hogy ez valami becenév vagy hasonló. A 20 éves lány a Bors című lapnak elmondja, hogy ez az ő rendes neve, őt így anyakönyvezték. Olaszországban él egykori focista barátjával, aki számára eddig az első kapcsolat, és nem is szándékozik őt megcsalni a villán belül. A VV5 villájába nem pusztán a hírnév és a pénz vonzotta - bár nyilván csábító -, hanem az, hogy nagymamája - aki kiskora óta neveli -, áprilisban elhunyt, így nem tudott elmenni egy utaskísérői álláshirdetésre, mert nem volt olyan lelkiállapotban. Mivel legközelebb csak 6 hónap múlva lesz ugyanilyen lehetőség, így gondolta, kitölti azt a pár hónapot és jelentkezik a Való Világ 5 műsorába.

A hölgyek bemutatkozó kisfilmjét a következő linkre kattintva érheted el: Szenvedélyes nők promó videó


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...