Pantinchin Beáta
Pantinchin nővérek (Edina és Beáta)
Az idő előrehaladtával egyre több információ kerül ki a Való Világ 5 műsorral kapcsolatban, így a jelentkezőkről is egyre többet tudhatunk meg.

Míg korábban (Ismert emberek áradata, ) csak képeket láthattunk az ismertebb jelentkezőkről, immár videón is megnézhetjük, hogy kikről is van szó.

Ahogy régebben írtuk, Pantinchin Beáta is szeretne a testvére nyomdokaiba lépni, ismert emberré válni, és szerinte ezt úgy tudja elérni, hogy szerepel a VV5-ben. Szerinte az, hogy valakinek van egy híresebb rokona - mint az ő esetében Edina - az ösztönzően hat az emberre. Egyúttal pedig sok tanáccsal is tud szolgálni egy-egy ismertebb ember a családból.

Gombár Ernő
Gombár Ernő nem olyan, mint az öccse.
Gombár Ernő - Gombi bátyja -, aki főállásban masszőrként dolgozik, káoszt ígér. Mint mondja, ő nem olyan érzelgős, mint az öccse. Sőt! Amikor Gombi kijött a villából azt mondta testvérének, hogy "ha valaki a villába való, akkor az Te vagy". Ernő meg is fogadta a tanácsát, és már csak hajszál választja el attól, hogy bekerüljön.

Dukai Gergő
Dukai Gergő bizonyítani szeretne.
Dukai Gergő - a népszerű énekes Regina bátyja -, bizonyítani szeretné ország-világ előtt, hogy igenis jó útra tért. Közismert ugyanis, hogy drogügyletei miatt több évet kellett rács mögött töltenie, de mint mondja, szakított korábbi életformájával. Akik pedig felzördülnek azon, hogy egy börtönviselt férfi is jelentkezett a VV5 műsorába, nos "azokat csókoltatja"!




AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...