Az étterem megnyitóján.
A korábbi tervekkel ellentétben, mégsem VV Zsófi vezeti a villa testőrének komáromi éttermét, a Club Lazarus-t.

Bár az étterem megnyitóján (VV Laci megnyitotta éttermét) még mosolyogva fotózkodott és nyilatkozott az újságíróknak, mára azonban kiderült: mégsem ő lesz az üzletvezető. Habár Laci korábban azt nyilatkozta, hogy a villa naiváját szeretné megbízni az áruk átvételével és a személyzet koordinálásával járó munkával, végül nem mellette döntött.

Ráadásul nem elég, hogy ez pénzkiesést jelent számára, még a klipje körüli botrányokkal is meg kell küzdenie (Rágógumi - Botrány a köbön).

Hogy ezek együttese miatt, vagy csak egyszerű pénzkereseti szándékból, de a napokban többen is VV Zsófit vélték felfedezni a Sziget fesztiválon, miközben perecet árult. A szőke kislány rendkívül szimpatikus módon így nyilatkozik a NapiászOnline-nak:
- "Egyáltalán nem derogál a munka, hiszen nem fog leesni a karikagyűrű az ujjamról. Anyukámnak segítek és miért ne tehetném, ha szívesen dolgozom. Már nem először áruljuk a pereceket, hiszen úgy gondolom, hogy a mai világban nem engedheti meg magának az ember azt, hogy ne fogadja el a munkát, még akkor sem, ha esetleg celeb."

Valószínűleg nem Zsófi az első, és nem is az utolsó, aki az egykori villalakók után visszatér a civil életbe, hogy egy teljesen átlagos munkával biztosítsa magának a megélhetést. Különösen annak fényében, hogy a VV5 hamarosan indul, így egyre nehezebb lesz a köztudatban maradni.

forrás: NapiászOnline / Valner Marietta
Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...