Jól érzi magát a bőrében.
Nem csak a villa húgicája az, aki megtalálta a villa után a számítását (VV Giginek megy a szekér), hanem bátyjának, Bécinek is jól megy sora.

Ráadásul több olyan dolog is van Béci életében, amely boldoggá teszi.

Először is örül annak, hogy videoklipjét / zenéjét rendszeresen játsszák a zenecsatornák, rádiók és az internetes portálok. Egészen fiatal kora óta zenei ambíciókat táplál, és ha csak ezt tudná sikerre vinni a Való Világ által, akkor már számára megérte, hogy részt vette benne.

Ezenkívül az általa és testvére által szervezett tábor (Béci és Gigi tábor - Óriási siker, Béci és Gigi tábor - Videók) óriási sikere is elégedettséggel tölti el, olyannyira, hogy már egy téli tábor megszervezésén gondolkodik.

Legvégül pedig a Jerzy-vel közös dohányzásellenes kampány (Béci és Jerzy a dohányzás ellen) az, ami felteszi az i-re a pontot, ugyanis látja azt a sok embert, akikre ösztönzően hat, hogy leszokott a cigarettáról.

Béci tehát több fronton is sikerrel vette az akadályokat, így ő is elmondhatja - sok más villalakóval egyetemben -, hogy bejött neki a villalét.


Címkék:,


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...