Dukai Regina
Nem szereti az olyan lányokat, mint Seherezádé
Dukai Regina, húga eddig nem igazán nyilatkozott a sajtónak a testvére Való Világ 5 műsorbeli szereplése kapcsán, most viszont egy rövid interjút láthatunk tőle.

Regináról mindenki tudja, hogy egyáltalán nem örült annak, hogy a testvére jelentkezett a VV5-be. Félt attól, hogy a múltját sokan fel fogják hánytorgatni, és negatív hatással lesz a hátralévő életére.

Ezt az állítását most is tartja, de hozzáteszi:  "Viszont ha már bekerült, akkor teljes mértékben kiállok mellette, és szurkolok neki!".

Gergő és kapcsolatát egyáltalán nem nézi jó szemmel. Zokon esett neki ugyanis az, amit a szőke lány részegen művelt a testvérével, majd másnap a háta mögött kibeszélte.

Elmondása szerint ő mindig is "anyatigrisként" védi testvérét azoktól a lányoktól, akik szerinte nem illenek hozzá, de bízik abban, hogy egyszer majd megfelelő lányt talál magának, de abban is biztos, hogy ez a lány nem a Való Világ 5 villájából fog kikerülni.

Egyenlőre igyekszik kimaradni a műsor forgatagából, ahogy korábban is írtuk, ez egy közös megállapodás része.

Nem akarja azt, hogy Dukai Gergőre úgy emlékezzenek, vagy úgy gondoljanak, mint  a Dukai Regina bátyjára.

Szeretné, ha testvére ki tudna bontakozni, mert Gergő egy igenis szeretni való egyéniség, akinek bár nincsenek őrült dolgai, de szerinte az országnak szüksége van egy olyan valóságshow-karakterre, aki képes megnevettetni az embereket, de ugyanakkor két lábbal áll a földön.

Habár jelenleg a háttérből drukkol bátyjának, amikor eljön az ideje, és szavazásra kell buzdítani a rajongókat, akkor természetesen elő fog állni, és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a testvére nyerje a Való Világ 5 műsorát.

A Dukai Reginával készült interjút az "Elolvasom" gombra kattintva tekintheted meg.



AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...