Boldog békeidők...
5 napot adott Mészáros Veronikának, hogy bocsánatot kérjen, különben beperli.

A Való Világ 4 győztese eddig csendben tűrte a különböző lejárató cikkeket (Alekosz - Sok-sok melléknév), de úgy tűnik betelt a pohár.

Míg korábban a más jellegű kritikák miatt nagygyűlést kezdett el szervezni (Alekosz - Mutter Hotel az nuku), most a férfiasságát ért negatív kijelentések miatt fordult ügyvédhez.

Korábbi szerelme, Mészáros Veronika ugyanis a legfájóbb pontján támadta a "görög csődört". Azt állította róla, hogy "nem jó az ágyban, de ő ennek külön örül, mert így olyan érzése van, mintha megerőszakolná a nőt".

Azért valljuk be: a mondat eleje akár egy szubjektív véleménynek is felfogható - Veronika a videón egyébként ezzel is érvvel, mondván: "én így látom, lehet, hogy más másként látja" -, a mondat második fele viszont simán felér egy becsületsértéssel.

Alekosz méltatlannak tartja, hogy a korábbi bensőséges viszony után Veronika ilyen kirohanást intézett ellene. Mint mondja, az, hogy valaki gyorstüzelő, relatív dolog. És ha Veronika nem kér 5 napon belül bocsánatot ugyanabban az újságban, amelyben korábban pocskondiázta őt, akkor be fogja perelni.




Betty jól megvan...
Szerencsére épp kéznél volt Alekosz Betty-je, aki megvédte a görögöt az ágyban mutatott teljesítményével kapcsolatban, mondván: "teljes mértékben meg vagyok elégedve".

Tehát szerencsére elmondhatjuk, hogy Betty jól megvan...

A videókért kattints az "Elolvasom" gombra.





AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...