VV Zsófi anyukájával árulja a perecet.
Korábban írtunk róla (VV Lacinak nem kellett Zsófi), hogy a Való Világ naivája, VV Zsófi perecet árul a szigeten.

Ez sokakban megrökönyödést váltott ki, nem feltétlenül azért, mert valaki kétkezi munkát végez, hanem inkább azért, mert egy olyan valaki végzi, akiről nem feltételezné az ember.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy az egykori villalakóknak nem kellene dolgozniuk a megélhetésért, de hamarabb gondolnánk róluk, hogy közönségtalálkozókon-, vagy épp diszkókban hakniznak, mint hogy perecet árulnának egy fesztiválon.

VV Zsófi így vall erről:
- "Nem igazán értem, hogy miért olyan meglepő ez. Azért senki nem kap fizetést, hogy valaki celeb. Én nem szeretnék adósságokat felhalmozni - utal itt a korábbi Rágógumis botrányára (Rágógumi - Botrány a köbön) - és a továbbtanulásomat is szeretném finanszírozni. Nem hiszem, hogy a munka szégyen lenne."

Elmondása szerint nagyon élvezi a kintlétet, anyukájával felváltva járnak bulizni. Mivel a Szigetlakók nagyrésze külföldi, ezért nem is ismerik fel sokan, akik pedig mégis felismerik, azoktól még nem kapott negatív megjegyzést.

A pult mögötti munka egyébként sem áll tőle távol, korábban is dolgozott már hasonló beosztásban, és mint megtudhatjuk, remekül tudja kezelni a részeg vagy épp különös modorú embereket is.

Bár gondolkodtak rajta, hogy kint fognak éjszakázni, de mint mondja, a nappali "alternatív életmód" nagyon tetszik neki, de azért éjjel-nappal nem tudná csinálni.


Címkék:,


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...