Anikó kiáll önmagáért.
A napokban írtunk róla, hogy VV Éva újságíró lett. Nos, a volt Való Világ villalakók közül nem ő az egyetlen, aki hasonló lehetőséget kapott.

A villa rosszkislányát, Nádai Anikót is megkereste egy újság, és hírszerkesztői állást ajánlottak neki. Anikó természetesen nagyon örült a felkérésnek, és igent is mondott.

Ez szúrta a szemét az egyik internetes újság írójának, aki meglehetősen negatív cikket jelentetett meg róla, melyben korábbi állásait és végzettségét firtatta. Emellett az újságírói szakma felhígulásáról is beszélt.

Mivel a cikk név nélkül íródott, így Anikó nem tudott személyesen válaszolni az őt ért vádakra, így saját Facebook oldalán tett közzé egy meglehetősen elkeseredett nyilatkozatot.

A fekete szépség nem érti, hogy miért baj az, ha egy rendes állást kap, és ott megdolgozik a pénzéért. Ahogy mondja, "ha dolgozok azért bántanak, ha nem, akkor pedig azért". A korábbi munkái közül nem szégyelli sem a műkörmös, sem pedig a póker club-beli állást. Ha pedig valaki jól végzi a dolgát, akkor a papír, a diploma lényegtelen. Papírral is lehet rossz munkát végezni, és papír nélkül is lehet jót.

Anikó fájlalja még ezenkívül azt, hogy az utcán bár rendkívül kedvesek vele és csak jó véleményeket kap, addig az internet anonimitását kihasználva sokan mocskolják őt. Szeretné, ha ezek az emberek odaállnának elé, és nyíltan elmondanák a véleményüket, nem pedig a háta mögött és névtelenül szitkozódnának.

A mi véleményünk az egészről csupán az, hogy a VV5 közeledtével nyilván mindenki tisztában van azzal, hogy az előző rész villalakóival egyre kevesebbet foglalkoznak, nem tudnak már abból megélni, hogy hakniból hakniba járnak. Így teljesen természetes, hogy sokan közülük már most civil állás után néznek (példa erre egyébként Zsófi, aki perecet árult a Szigeten). És egyébként bolondok lennének nem elfogadni egy-egy komolyabb ajánlatot.

Mindenkinek meg kell adni az esélyt arra, hogy bizonyíthasson, és ha valóban nem odavaló, ha nem jól végzi a munkáját, akkor lehet majd fújolni.

(fotó: Sóvágó Zoltán, Portré- és Divatfotós / sovagozoltan.com)


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...