Kísértés Laci
Laci már biztos ott lesz a -n.
Újabb kategóriára derült fény a hamarosan induló Való Világ 5 műsorával kapcsolatban.

A Bors című napilap megtudta, hogy az RTL Klub visszanyúlt néhány korábbi reality szereplőhöz, és közölük egy már biztosan szerepelni fog a VV5 adásaiban. És hogy még izgalmasabb legyen, külön kategóriát is indítanak nekik, ez pedig nem más mint a valóságshow-veteránok.

Mivel egy beszavazóshow-n három leendő játékos méretteti meg magát, így 3 valóságshow-ból kerülnek ki az esetleges villalakók. Ezek a következők: Survivor, Rettegés foka, Kísértés.

Az, hogy előbbi kettőből kik azok, akiket a csatorna kiválasztott, még rejtély. Az viszont bizonyos, hogy a Kísértés című műsorból nem mást sikerült  szereplésre bírni, mint Lacit, aki az emlékezetes videón (nah most, hogy is fejezzük ki magunkat diszkréten...) nyögésre sarkallta (jó mi? :D) Debreczeni Zitát, ezzel elindítva a hölgy karrierjét :D

Azóta is mindenki találgatja, vajon megjátszott, vagy valódi volt a zárt ajtók mögött játszódó jelenet.

A jól megtermett úriember azidőtájt egy klubot vezetett, és akkori barátnőjével, Zsanettel vett részt a műsorban. A pár már nincs együtt, Laci Zitával sem tartja a kapcsolatot, és a foglalkozása is más lett az elmúlt 7 évben. Korábban autókereskedőként dolgozott, jelenleg éjjel-nappali üzemeltetőként keresi kenyerét.

Laci bízik abban, hogy ha bekerül, legalább néhány hónapot bent fog tölteni, bár, mint mondja - a sok apróság mellett - lesz egy komolyabb dolog is, amivel meg kell birkóznia. Ez pedig nem más, mint hogy neki még sosem volt felettese. Senki nem dirigált még a munkájával kapcsolatban, a Való Világ 5 villában viszont napról napra feladatok tucatjait kell majd megoldaniuk, amelyet a VV5 készítői találnak ki. De mint mondja, akármennyire is önálló és karakán volt eddig, a játék és a cél érdekében természetesen mindent meg fog tenni, és követni fogja majd az utasításokat.

Az idő előrehaladtával tehát egyre több és több kategóriát, valamint potenciális Való Világ 5 villalakót ismerünk meg, és már csak napok kérdése, hogy ha nem is mindenre, de a legtöbb titokra fény derüljön az induló műsorral kapcsolatban.

Aki az eddig ismert kategóriákra kíváncsi, az a következő linkeken megtekintheti őket:
(A Bors nyomán. Kép: blikk.hu)


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...