VV Jerzy nagy álma vált ezzel valóra.
A Blikk TV jóvoltából a villa szépfiúja saját főzőműsort kapott, melyben ismert emberek lesznek a vendégei, akikkel közösen fogják az ételeket elkészíteni.

Jerzy nagy álma vált valóra azzal, hogy főzőtudományát immáron nem csak szűk baráti körének, hanem a nagyközönségnek is megmutathatja.

Újra együtt a csapat.
Az első adás vendégei kik is lehettek volna mások, mint néhány egykori villalakó, nevezetesen: Gigi, Zsófi és Leonidasz.

Láthatóan jó kedéllyel érkezett mindhárom egykori villalakó Jerzy műsorába, még Gigivel sem mutatták azt, hogy bármiféle harag vagy viszály lenne kettőjük között, sőt, forró öleléssel köszöntötték egymást.

Paradicsomszeletelés VV Zsófi módra.
Természetesen Jerzy nem csak bámészkodni hívta meg barátait, mindhárman tevékenyen kivették részüket az étel elkészítésében. Bár Leonidasz a zöldségek szeletelése helyett inkább a sörök legurításában mutatott nagyobb hajlandóságot.

Gigi késsel "támadt" Jerzyre.
VV Gigi a grillezés során nem kímélte egykori szerelmét. Egy óvatlan pillanatban a forró késsel sikeresen megvágta a villa szépfiúját. Az esetről készítettünk egy GIF animációt, melyet ITT megtekinthettek.

Az étel egyszerű volt és nagyszerű.
Jerzy nem szerette volna az első adást bonyolult étellel kezdeni, ezért bepácolt- és grillezett csirkemellet tálalt fel szintén grillezett zöldségkörettel.

Találkozunk a következő adásban.
Az étel mindegyik meghívott vendégének nagyon ízlett, Jerzy pedig bízik benne, hogy a leendő vendégei is legalább ilyen elégedetten fognak elbúcsúzni tőle a közös főzés után.



AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...