Körmendi Gábor nem kímélte t.

A VV4 győztesének fesztiválkörútja nem volt éppen zökkenőmentes. Riportot adott a nagyközönség előtt, melyen nem éppen szokványos kérdéseket kapott.

Az XNEWS riportere, Körmendi Gábor nem aprózta el az Alekosszal történő beszélgetést. Nem kérdezte csajozási trükkökről, nem faggatta különböző sablon kérdésekkel. Ahogy mondani szokás, "belecsapott a lecsóba".

Eleve nem jól indult az interjú Alek számára, ugyanis kiderült, hogy Andy Vajna nem kíván egy légtérben tartózkodni a göröggel. Pedig Alekosz nagyon szeretett volna vele személyesen találkozni, ugyanis nagy tisztelője. A problémát tetőzte az, hogy Körmendi Gábor szerint nagyon sok szponzor kifejezetten elutasító a VV4 győztesével szemben.

Alekosz erre azt mondta, hogy ez számára új, ő ilyenről nem hallott. Nem is érti, hogy Körmendi miről beszél.

Alek kényelmetlenül érezte magát az interjú alatt.
A beszélgetés további részében szó esett arról, hogy azok a hírek, melyek megjelennek róla, tényleg semmitmondóak e, és hogy miért van haragban annyi korábbi villalakóval, valamint arról, hogy miért nem mutat példát az embereknek.

Mindenre próbált diplomatikusan válaszolni, de látszott, hogy rendkívül feszélyezve érzi magát.

Az interjú után SMS-ben kérte ki magának, hogy ilyen kérdéseket tettek fel neki.

Ha naiv emberek lennénk, akkor most kb. ilyet írnánk: "Körmendi Gábor rendkívül megalázóan viselkedett és inkább saját magát hozta kellemetlen helyzetbe, mintsem Alekoszt".

De nem írunk ilyet.

Emberek! Ez a showbiznisz. Van is egy mondás, amit itt nem írunk le...

Mi minden villalakónak a legjobbat akarjuk, így Aleknak is. Egyszerűen fel kell ismernie azt, hogy nem csak sablonos, minden nap hallott kérdéseket kap. A videón látszik, hogy próbálja kihozni a legjobbat magából, korrektül válaszol a kérdésekre, de lehetne kicsit odamondogatóbb is, ha már úgyis látja, hogy sarokba akarják szorítani. Nem sms-ben, néhány órával az esemény után kell válaszolni, hanem ott rögtön, különben semmit nem ér az egész.

Hogy Körmendi hogy viselkedett? Lényegtelen. Szerintetek minek van nagyobb visszhangja? Ennek a riportnak, vagy egy unalomig elcsépelt beszélgetésnek? Ez a lényeg...



AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...