VV Jerzy Veronika
Veronika Jerzy ölében

Nádai Anikó után (VV Anikó rúdtánc órákat vesz) VV Jerzy és Mészáros Veronika is belekóstoltak a rúdtánc rejtelmeibe.

Jerzytől nem áll távol az erotikus tánc, mint tudjuk, chippanddale-táncosként kereste korábban kenyerét. A villából kijőve szeretett volna felhagyni ezzel a "szakmával" és valami más pénzkereseti lehetőség után nézni, de mint mondja, annyi felkérést kapott, annyi helyre hívják, hogy egyszerűen butaság lenne ilyenkor kiszállni a bizniszből.

Mészáros Veronikának nem voltak korábban hasonló tapasztalatai, de gondolta, mielőtt a VV5 -jára sor kerül (Való Világ 5 kategória - Alekosz exei) megmutatja ország-világ előtt, hogy miért is érdemes rá szavazni.

Jerzy és Veronika segítségére rúdtánc világbajnokunk, Pirner Alma volt.

Elmondása szerint - ahogy azt már Anikó esetén is megtudhattuk -, ez egy kőkemény sport. Nem megy egyik napról a másikra. Egy korrekt produkcióhoz kb. 2 hónap szükséges, még akkor is, ha Veronikáéknak egész jól ment a gyakorlás, és remekül megértették egymást Jerzyvel.

A két kezdő rúdtáncos egyébként más-más céllal vett részt az oktatáson.

Mint ahogy a villa szépfiújától megtudhattuk, ő inkább üzleti szemmel tekint erre az egészre. Szerinte, ha ők ketten összeállnának, akkor "az egész országot letarolhatnák", abból a szempontból, hogy jelenleg nincs még egy ilyen formáció, amely ennyire ismert lenne a közönség előtt.

Veronika nem mondja ki, de természetesen minden egyes szereplésének egy célja van. Hogy minél jobban megismerjék az emberek, és sikerrel vegye a Való Világ 5 beszavazóját. A rúdtáncon is majdnem egy szál tangában pörgött, és ha még csinál néhány ilyen produkciót, valószínűleg biztos helye lesz a VV5 villájában.

A videókat az "Elolvasom" gombra kattintva tekinthetitek meg.


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...