VV Anikó rúdtánc
VV Anikó a rúdon.
VV Anikó belekóstolt a rúdtánc művészetébe. 

Nádai Anikó régóta keresi a számára megfelelő sportot, méghozzá nem csak alakformálás  céljából, hanem kikapcsolódás és időtöltés végett is. Eddig egy sport volt, amely elnyerte tetszését, az nem más, mint a Speedfitness. Most egy teljesen más jellegű sportba kóstolt bele, méghozzá a rúdtáncolásba.

A rúdtánc nem keverendő össze az erotikus tánccal / sztriptízzel, ez bizony kőkemény sport. Olyannyira, hogy Magyar- illetve Világbajnokságot is szerveznek belőle.

Pirner Alma - rúdtánc-világbajnok és egyben Anikó trénere - elmondja, hogy sokan ránézésre azt gondolják, hogy ez egy könnyed, erotikával vegyített kis táncikálás. De amikor oda kerül a sor, és meg kell a rúdon tartaniuk a saját súlyukat, akkor gondolkodnak el rajta, hogy mennyire rosszul ítélték meg ezt a sportot.

Anikó is először ebbe a hibába esett, majd az óra alkalmával egyre inkább leomlottak az általa felállított előítéletek, és a végére már kimondottan jól érezte magát.

Mint mondja, szeretne máskor is eljönni edzeni, és ha esetleg a párja megkérné rá, akkor megmutatná neki rúdtánc tudományát.


További képeket a VELVET-en találtok.


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...