VV Attila
Attila megtört a nap végére
a villában eltöltött eddigi 34 napja alatt nem sok lakótársa szívébe lopta be magát. A nyers őszinteséggel megáldott - vagy ha úgy tetszik, megátkozott - srác nagyon sokszor lekezelően bánik nem csak férfitársaival, de a Való Világ 5 hölgyeivel is. Ha az ő szavaival szeretnénk élni, akkor "prosztó" módon viselkedik.

Ezenkívül Attilának mintha nem is lennének érzései. Minden egyes döntést - látszólag - csak és kizárólag a taktika, a józan ész szempontjából hoz meg. Eddig talán volt az egyetlen villalakó, aki valamiféle érzelmi hatással volt az Összeférhetetlen srácra, de azt az első Kiválasztás alkalmával már ő is beismerte, hogy se neki, se Csabának nincs esélye Kingánál.

VV5 villatársai nem értik, hogy Attila hogy tud ennyire "érzelmi nyomorék" lenni, és sokan le is tettek arról, hogy valaha is jó, vagy jobb viszonyba kerülnek a 7 éve egyedül elő fiúval. Talán csak az, aki kitart még mellette, jóban és rosszban egyaránt.

De a születésnapjának délelőttjén történtek mindenkinél kiverték a biztosítékot.

A bejegyzés folytatódik. Ha szeretnéd elolvasni, és kíváncsi vagy a videókra, akkor kattints az "Elolvasom" gombra.

Attila ugyanis ügyet sem vetett az őt köszöntő népes társaságra, gyakorlatilag mindenféle gúnyos és sértő jelzőkkel illette minden villatársát, aki csak azt merészelte mondani, hogy "Boldog Születésnapot!". A Való Világ 5 lakóinak nagy része le is tett arról, hogy felköszöntsék, gondolták, hogy inkább ráhagyják, mintsem értelmetlen vitákba bonyolódjanak.

Egyedül - akiről pornóképek terjednek az interneten - volt az, akit nem érdekeltek Attila "prosztó" megnyilvánulásai, kitartott amellett, hogy ő csak azért is felköszönti a szülinapost.

Attilának mind a VV5 szerkesztői, mind szülei, mind pedig barátai kedveskedtek egy kis ajándékkal. De az Összeférhetetlen srác ezt is visszautasította. Ekkor még tartotta magát ahhoz, hogy őt bizony ne ünnepelje senki.

Ezután érkezett egy levél, amelyben felsorolták, hogy néhány perccel azelőtt miről is mondott le. Attila akkor kapta fel a fejét, amikor meghallotta, hogy kiskutyája, Artúr Bandi is hiába várt rá a riportszobában.

Ekkora teljesen összeroppant. Bement a hálóba, és csak üldögélt, egyedül próbálta vigasztalni.

A Magányos Manipulátor végiggondolta eddigi életét, és villalétét. Megtudhattuk, hogy őt az elmúlt 11 évben senki nem köszöntötte fel. Sem születésnapján. Sem Karácsonykor. Sem pedig Szilveszterkor. Annyira hozzászokott már a magányhoz, és ahhoz, hogy senki nem törődik vele, hogy betegesen menekül az érzelmi szituációk elől. De belátta, hogy ezt így nem csinálhatja tovább.

Kiállt a villatársai elé, és bocsánatot kért tőlük. Megkérdezte, hogy hajlandóak e egy újabb esélyt adni neki a születésnapjának méltó megünneplésére, amire a villalakók természetesen igent mondtak.

Ezután megkapta az ajándékokat, amelyek közül természetesen kiskutyájának örült a legjobban.

Miután Artúr Bandi elhagyta a villát, és lecsengett a születésnapja körüli felhajtás, Attila bement a fürdőbe, és keserves zokogásban tört ki.

Sírásának oka nyilván a meghatottság volt, illetve visszagondolt eddigi viselkedésére a villában. A riportszobában is elmondta, hogy már neki is elege van abból, hogy bunkó módon viselkedik olyanokkal, akik nem is érdemlik meg.

Attila így fejezte ki érzéseit a születésnapi köszöntések végén:

"Itt volt az a 13 ember, aki mosolygott. Az az érzés, ami kiszakított belőlem mindent, az az, hogy én nem merem elhinni, hogy ilyet én is kaphatok. Nagyon köszönöm nektek, hogy belemarkoltatok a szívembe!"

Attila visszautasítja a születésnapi köszöntéseket


Attila összeroppant

Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...