Dukai Regina
Regina félti testvérét
Dukai Regina az utóbbi időben egyre többször nyilatkozik bátyja, valóságshow-béli szereplése kapcsán. Legutóbb arról beszélt, hogy mennyire hiányzik neki testvére, előtte pedig Seherezádéról mondta el nem éppen pozitív véleményét.

A modell és énekesnő megerősíti a korábban elmondottakat.

Bátyjával makulátlan a viszonya, olyannyira, hogy mindig Gergő volt az, aki megvédte őt, bármilyen problémába is került élete során. Csupán azt nem tudja megérteni, hogy az az ember, aki már több mint 4 évet töltött börtönben, miért jelentkezik a Való Világ 5 műsorába, ahol újabb fél évet kell eltöltenie, ismételten teljes bezártságban, ráadásul kamerák kereszttüzében.

Regi nem rejti véka alá érzéseit. Egyáltalán nem örül neki, hogy Gergő a VV5 Villában van, szurkol neki, de nem tudja letagadni azt, hogy hiányzik neki a mindennapi testvéri beszélgetések. De ha már így alakult, hogy bekerült, akkor csinálja tisztességgel végig, és a hangsúly a tisztességen van. Ugyanis Regina nem szeretné, ha testvére úgy jutna előbbre a játékban, hogy másokon átgázol. Szeretné, ha bátyja emelt fővel távozna a villából, bármikor is jöjjön el ennek az ideje.

Dukai Regina egyébként rendkívül szimpatikus módon nem próbálja mentegetni testvére viselkedését a Való Világ 5 összefoglalóiban. Sőt! Kereken kimondja azt is, hogy bizony egyes esetekben a testvére hibázott.

Erre a legjobb példa a kisollós konfliktus Attilával. Regi elmondja, hogy szerinte ebben az esetben Gergő hibázott, ugyanis neki sokkal higgadtabban kellene kezelnie a hasonló szituációkat, hiszen senkinek nem célja az, hogy más kép alakuljon ki a nézőkben bátyjáról, mint amilyen ő valójában.

Regina Gergő hölgy rajongóinak is szolgál egy jó hírrel. Szerinte ugyanis Gergő egy másodperc alatt szerelmes tud lenni egy lányba, és egy másodperc alatt képes arra, hogy ki is szeressen az adott lányból. Így tehát szerinte a val tartó kapcsolata tiszavirág-életű lesz.

A Dukai Reginával készült riportot az "Elolvasom" gombra kattintva tekintheted meg.


Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...