Dukai Regina
Regina kitart testvére mellett
Dukai Regina egyre többet szólal meg testvére valóságshow-beli szereplése kapcsán (Dukai Regina nem szívleli VV Seherezádét), de ahogy arról korábban beszámoltunk (Riport a kint maradtakkal) ez egy tudatos döntés és egyeztetés eredménye.

Regina eleinte nem örült annak, hogy testvére jelentkezett a Való Világ 5-be. Mint mondja, nem arról van szó, hogy el szerette volna dugni Gergőt a nagy nyilvánosság elől, hiszen különböző rendezvényekre eddig is magával vitte, ha éppen testvérének is kedve volt hozzá. Annak viszont nem örült, hogy eddigi pályafutása alatt - mely már tíz éve tart - még egyszer sem vitte haza magával a sajtót, operatőr nem tette be a lábát a szülei kapuvári házába. Most a VV5 indulásánál ez a "hagyomány" megtört, és Gergő miatt kénytelenek voltak beengedni a stábot, és megmutatni, hogy hol- és hogyan élnek.

Ahogy meséli, nincs jó döntés ilyen helyzetekben. Ha a testvére mellé áll már a Való Világ 5 elején, akkor azt mondják, hogy " csak a testvére hátán akar felkapaszkodni!". Ha nem áll mellette, akkor felelősségre vonják, hogy "Milyen testvér az ilyen?".

Külön aggodalommal tölti el, hogy pályafutása alatt eddig a sajtóval remek viszonyt ápolt. Nem igazán írtak róla rosszat, újságírókkal, fotósokkal, operatőrökkel már szinte baráti viszonyt ápol. Most viszont testvérének Való Világ műsorbeli szereplése miatt az újságírók is kénytelenek keményebb hangnemet megütni, aminek ő persze nem örül, és ez konfliktusokhoz vezethet a sajtó munkatársaival.

Félig viccesen, félig komolyan teszi fel a kérdést: "Hogyan képzeli a tesókám, hogy négy és fél évig nem volt itthon - börtönbüntetését töltötte -, és képes elmenni újabb fél évre úgy, hogy csak a képernyőről látom?".
Ez már csak azért is fájó számára, mert Gergővel napi szinten többször is szoktak beszélni. Ha Reginának valami problémája akadt, akkor rögtön testvérét hívta fel, akár az éjszaka közepén is. Ez hiányzik neki a legjobban.

De megpróbálja elviselni testvére újbóli hiányát, mert tudja, hogy ha Gergő korrekten és nem másokon átgázolva végigviszi a Való Világ 5 műsorát, akkor az egy olyan alapot fog jelenteni neki a továbbkezdéshez, amire a kinti életben bátran és könnyen építhet.

A Dukai Reginával készült riportot az "Elolvasom" gombra kattintva tekinthetitek meg.


Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...