VV Gergő anyukája
Gergő anyukája most először nyilatkozott
A Fókusz stábja szülei után (Kinga apukája: Attilának Zizi malacnál van esélye) most anyukáját látogatta meg, aki elmesélte, hogy hogyan éli meg fia Való Világ 5 villabeli szereplését.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 4 és fél évet töltött börtönben korábbi kábítószeres ügyletei kapcsán, így a szülei ezt a kis kiruccanását mintegy "kollégiumi" bentlakásként élik meg. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem aggódnának érte, vagy nem fáj nekik, amikor fiukat bántja valamelyik VV5 villalakó.

Dukai Imréné, fiához hasonlóan elmondja, hogy Gergő azért ment be a villába, hogy megmutassa: ő igenis jó ember, megváltozott és tud saját magán uralkodni.

Barátaitól azt is megtudhatjuk, hogy Gergő eddigi összes barátnőjétől őriz valami emléket a testén, természetesen nem valami nemi betegség, hanem tetoválás formájában.

Legutóbbi, Csillával való kapcsolatára például a bal vállán lévő csillag tetoválás emlékeztet, amit a -n is bőszen mutogatott. Ezen kapcsolat egyébként még korántsem ért véget, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy Gergő a Való Világ 5 harmadik Párbajának kiesőjével, val üzent Csillának, hogy várja meg odakint, és ne aggódjon amiatt, amit odabent lát, mert a közte és között lévő viszony csupán csak azért tart még mindig (legalábbis az ő részéről), hogy minél tovább játékban maradhasson, de egyébként semmit nem érez az Szenvedélyes lány iránt.

A Dukai Gergő anyukájával készült interjút az "Elolvasom" gombra kattintva tekinthetitek meg.

Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...