VV5 Lakók ismerősei
A barátok mindenben kiállnak a villalakók mellett
A Fókusz Plusz stábja meglátogatta néhány Való Világ 5 szereplő kint maradt szeretteit, akik meséltek a lakók szokásairól, múltjáról és arról, mit gondolnak rokonuk, szerettük szerepléséről.

szülei szerint bár a Cselszövők beszavazóshow-ban látottak alapján az jöhetett le a nézőknek, hogy gyermekük egy elkényeztetett, pénzéhes lány, ők mégis kiállnak mellette, és cáfolják a híreszteléseket.

Elmondásuk szerint Kinga a főiskola mellett dolgozni járt, és már évek óta saját magát tartja el.

Kinga minden vágya egyébként az volt régebben, hogy legyen egy testvére. Ezt a szülei "teljesítették" is, így a szülein kívül focista öccse is drukkol neki. Barátai pedig naponta böngészik a cselszövő lány FB oldalát, ahol próbálják helyretenni a Kingát negatívan kritizáló embereket, inkább kevesebb mint több sikerrel.

A villa magányos manipulátora, nem tartja a kapcsolatot a családjával, így barátját, Lányi Lalát keresték fel, hogy meséljen róla.

Lala elmondja, hogy Attila valóban olyan, mint amilyennek a kisfilmjében láthattuk. Ki sem mozdul a lakásából, ott tölti a mindennapjait. A Való Világ 5 adásait megelőző epizódokat viszont rendszeresen nézte, így próbált felkészülni arra, hogy ha esetleg bekerül, akkor még taktikusabban tudja végigjátszani a valóságshow-t.

barátaitól a legfontosabb információ, amit megtudhattunk az az, hogy a családja megpróbál kimaradni ebből a nagy felhajtásból, ami Gergő és a VV5 körül zajlik. Ez nem azért van, mert bármiféle harag vagy viszály lenne köztük. Ez egy tudatos döntés része. Dukai Gergő szeretné megmutatni az igazi énjét, és nem akarja azt, hogy hónapok múlva is úgy emlegessék, mint az ismert énekesnő, Dukai Regina bátyját.

mellett barátnői korteskednek. Szerintük Seherezádé - akinek teljes neve Nagy Vivien Seherezádé Bernadett -, a Való Világ 5 villáján belül is ugyanazt az arcát mutatja, mint idekint.

A riportban egyébként még harmonikusnak mondják a szőke lány és Claudio kapcsolatát, de ez már azóta megváltozni látszik. (VV Seherezádét dobta Claudio).

A Fókusz Plusz riportját az "Elolvasom" gombra kattintva tekintheted meg.



AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...