Jelenetek a jacuzziból
Olybá tűnik, hogy és Claudio Venanzetti kapcsolata még egy hetet sem bírt ki azóta, hogy Seherezádé beköltözött a Való Világ 5 villájába.

A tegnapi összefoglalóból (VV5 - 6. napi videók) ugyanis kiderült, hogy Seherezádé igencsak rámászott a jacuzziban fürdőzgetőre. Nem csak sima pancsikolásról volt szó, hiszen ajakharapdálástól kezdve fenékmutogatásig minden játszott. Mindenkiben felmerült a kérdés, hogy vajon mit szól ehhez Seherezádé pasija, Claudio.

A kérdés megválaszolására nem sokat kellett várni.

A bejegyzés folytatódik, kattints az "Elolvasom" gombra.

Claudio első írása
Claudio rögtön reagált, méghozzá VV Seherezádé hivatalos Facebook oldalán.

Először természetesen arra gondoltunk, hogy valaki regelt valami kamu profilt és onnan osztja az észt, de rá kellett jönnünk, hogy az igazi Claudio írogat. Ugyanaz a Claudio, aki pár nappal előtte még "Jó éjt kicsim" és hasonlókkal biztatta kedvesét:

"Amore Mio"

Az összefoglalót látva úgy tűnik, mégis elszakadt nála a cérna:

Claudio ígérete
Claudio ezt írja (angolul): "Várjatok holnapig. Kaptok majd képet a becsomagolt bőröndjéről, amely csak arra vár, hogy visszatérjen Budapestre."

Bár többen próbálták jobb belátásra bírni, VV Seherezádé exe hajthatatlannak tűnik:

Seherezádé azt tesz mától, amit akar.
 "Azt hiszem Claudio Venanzetti nem igazán törődik Seherezádé szerelmével. Jobban szeretem magam és a férfiúi büszkeségem...mától azt tesz, amit akar..."

Az olasz srác egyébként nem haragszik Gergőre:

Gergő azt tette, amit tennie kellett
"Semmi bajom Gergővel. Nem ismer engem és azt tesz, amit akar. Azért van ott, hogy híres legyen és hogy megnyerje a játékot. Meglátott egy hülye pi**át, aki nem bírja az alkoholt és kihasználta a helyzetet."

Claudio ezután létrehozott egy Facebook csoportot, és ígéretet tett:

Minden nap újabb info
 "Nem üldözöm a lányokat... ők üldöznek engem. Minden szeretetemmel, energiámmal, javaslatommal és stratégiámmal támogattam őt a kalandjában. Ahogy megcsináltam ezt a karaktert, úgy fogom lerombolni. Az álma a rémálmává fog válni. Mai naptól kezdve, amíg a a házban van, mindig meg fogok osztani róla valamit. Film, képek, történetek. Show-t akart? Adjuk meg neki...."

Az ügy további fejleményeiről is természetesen be fogunk számolni nektek!
Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...