Cristofel, Péter és Veronika a BeleValó Világ műsorában
Péter és Cristofel Veronikán csatározott
a Való Világ 5 hetedik Párbajának vesztese épphogy felocsúdott a elleni veresége után, idekint egy újabb "" várta. ugyanis dühös rá, mert a villa Skalpvadásza szerint a Valóságshow-veterán elárulta őt azzal, hogy Veronika karjaiban kötött ki, és még egy ágyba is bújtak.

Péter, a nagy taktikus először lépett a stúdióba Párbajozóként, és első Kiszavazóshow-ján búcsúzni is kényszerült. Aki látta a Párbajt, az pontosan tudja, hogy meglehetősen "szolid" hangulatban telt. A két játékos egyáltalán nem szólogatott oda a másiknak, tehát nem mondhatjuk, hogy parázs hangulatú Kiszavazóshow-nak lettünk volna szem- illetve fültanúi.

A villa "veteránja" már-már túlságosan is higgadt Párbajozó benyomását keltette. meg is említette, hogy a stúdióba lépésénél lehetett látni, hogy mintha lélekben feladta volna a harcot. Péter ezt cáfolta. Nem érzi, hogy feladta volna, inkább megpróbált higgadt, és visszafogott maradni.

Elmondása szerint jól játszotta a VV5 játékát, és kimondottan élvezte is, viszont a játék vége felé eljön az a pont, ahol már a taktika mit sem ér, és ki kell mennie Párbajozni.

Bár a Kiszavazóshow higgadt körülmények között zajlott, Péter nem is sejtette, hogy vár még rá egy nagy csata, Cristofel személyében.

Cris szerint a kiesett játékos egy szemét ember, akitől egyenesen undorodik. A BeleValó Világ műsorába pogácsát vitt egykori barátjának "zabálni", ahol látva és Péter ágyjelenetét, majdnem ölre mentek.

Péter szerint Cristofel egy 19 éves, lobbanékony fiatalember, aki nem egy zseni, de jó srác. Szerinte nem kellene ennyire komolyan venni ezt az egészet, és biztos benne, hogy amint Cris egy kicsit lehiggad, akkor meg fogják tudni beszélni a dolgokat, és 1 hónap múlva már puszipajtások lesznek.

A Való Világ 5 legutóbbi Párbajának kulisszatitkait, valamint Cristofel és Péter vitáját az "Elolvasom" gombra kattintva tekintheted meg.

Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...