Kinga a stúdióban
Kinga bevonulása
Vasárnap este lezajlott a Való Világ 5 hetedik a, amely során a villa Cselszövője, vitte el a pálmát. Eredmény: Kinga: 52%, : 48%

Ahogy egyre fogynak a játékosok, úgy válik egyre izgalmasabbá egy-egy Kiszavazóshow kimenetele. Hiszen minden egyes Párbaj után a győztes, és azok a villalakók akikre nem került az adott héten zöld kendő, ismételten közelebb kerülnek a mesés fődíjhoz, amely egy luxusutazásból, egy gépkocsiból, egy lakásból, és egy éven át tartó, havi 1 millió forintos álomfizetésből áll.

Kinga a hetedik Kiválasztás során 3 jelet kapott, és a VV5 ezen szakaszában már elegendő volt ahhoz, hogy ő biztos Párbajozóként vegyen részt a mai Kiszavazóshow-n. Kingára a következő lakók szavaztak: , és Péter.

Bár a Cselszövő lánynak több problémája is volt mindkét lánnyal - Seherezádéval már a beköltözés óta kölcsönös az ellenszenv, Eszterre pedig kiesése óta (második Párbaj) haragszik -, mégis, most a választása az egyik nagy manipulátorra, Péterre esett a hetedik Kihívás során. Azon okból kifolyólag, hogy tőle esett a legrosszabbul a kiválasztójel, hiszen úgy gondolta, hogy jó viszonyban van a villa Valóságshow-veteránjával.

Ezen döntése Kingának jónak bizonyult, hiszen a nézők a szőke lánynak szavaztak továbbra is bizalmat, ő térhet vissza a Való Világ 5 villájába. A rajongók pedig ezzel a lépéssel feladták a leckét a villa Összeférhetetlen manipulátorának, Attilának is. ugyanis leginkább egyetlen emberre számíthatott odabent, és ez Péter volt. Ráadásul a többiek nem is annyira partnerek a különböző poénokban, így kérdéses, hogy az Összeférhetetlen srác mihez fog ezután kezdeni.

A nap nagy híre tehát, hogy Kingát a nézők visszajuttatták a VV5 villájába, Péter pedig ma már otthon hajthatja álomra fejét.
Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...