VV Dya
Dya a rajongók körében
Miután elveszítette a 2. Párbajt, rendkívül szomorú volt. Főleg azért, mert személyében egy olyan valaki győzte le, akivel még csak konfliktusa sem volt. Most, a Kiszavazóshow után jó pár nappal viszont már felhőtlenül boldog, hiszen az emberek csak pozitívan állnak hozzá, az utcán mindig leszólítják, és egymást érik a felkérések is.

A Fókusz stábja elkísérte Dyát az egyik fellépésére, és közben arról faggatták, hogy vannak e "Való Világ 5 elvonási" tünetei.

A bejegyzés folytatódik. Kattints az "Elolvasom" gombra.


Dyának még arra sem volt ideje a kiesése óta, hogy kipakolja a bőröndjeit. Sőt, Panka kutyáját sem tudta még megsétáltatni fényes nappal, mert folyton fellépésről-fellépésre jár, és egy perc szabadideje sincs.

Volt párjával már találkozott a kiesése óta, de jelenleg nincsenek együtt, ugyanis annyira pörgős lett az élete, hogy ebbe már nem férne bele egy párkapcsolat, és inkább a karrierjére koncentrál, hiszen addig szeretné kihasználni az ismertségét, amíg az tart.

VV Attila
Az Attila bábu Kinga apukájának kezében
Később ellátogattak szüleihez is, hogy megbeszéljék a Való Világ 5 villabeli élményeket. Érdekes, hogy bár alig néhány háztömbre laknak egymástól, sőt, korábban egy szolárium szalonba is jártak, mégsem ismerte egymást a két lány.

Legvégül pedig az is kiderült, hogy Kinga apukájának van egy bábuja is.

Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...