VV Olivér
Egy gyönyörű compóval.
VV Olivér szenvedélyes horgász, erről már többször tanúbizonyságot is tett. (Olivér a természetvédő horgász, Milyen illatúak a villalakók?)

Legújabban pedig egy általa létrehozott Facebook csoport körül tüsténkedik, melynek célja egyrészt kedvenc halának, a Fejes domolykónak a bemutatása, valamint azon Való Világ rajongók összegyűjtése, akik Olivérhez hasonlóan élnek-halnak a horgászatért.




Baukó Györgyi
Baukó Györgyi is szeret horgászni.
Az oldalra már most több tucatnyi fotót töltöttek fel a lelkes horgászok. Többek között találhatunk itt képet a villa törtetőjének, Baukó Évának húgáról, Baukó Györgyiről is.

Olivér és kedvese Enikő - aki szintén nagy pecás hírében áll - egyébként jelen pillanatban költözködésen gondolkodnak. Már több alföldi tanyát is meglátogattak, ugyanis egy horgásztavat szeretnének nyitni, hogy ne csak alkalmanként, hanem szinte minden nap a vízpart közelében legyenek.

A horgászaton kívül még egy dolog jár Olivér fejében.

Lelkiismeret-furdalása van, ugyanis elmondása szerint "mögötte nincs semmi". Érti ez alatt azt, hogy míg nagyon sok villalakó mindenféle produkcióval tud előrukkolni egy-egy hakni alkalmával - gondoljunk csak pl. Gigire, aki táncol, Bécire aki rappel, vagy épp , akinek nem kell kétszer mondani, hogy játssza el egy kedves számát szintetizátoron -, ő maximum beáll a rajongók közé teli szájjal vigyorogni.

A villa vagányának gondolatmenetével azért mi nem igazán értünk egyet.

Ugyanis nem véletlen az, hogy a legnagyobb közösségi oldalon neki van a legtöbb követője, és az sem elhanyagolható, hogy míg a villabeli léte elég megosztó volt, addig a villán kívül messze ő a legszimpatikusabb egykori lakó, aki nem is szált el magától, és nem is keresi az újságok címlapjait mindenféle viszályok szításával és viszályokban való részvétellel.

(Új Ász című napilap nyomán)
Címkék:,


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...