Mészáros Veronika
Mészáros Veronika sok pasiban csalódott.
Ahogy beszámoltunk róla, Mészáros Veronika már biztosan ott lesz a Való Világ 5 egyik -jában, méghozzá az Alekosz exei kategóriában.

A Tabu TV erről és aktuális szerelméről kérdezte Veronikát, még a szakítás előtt, hiszen mint tudjuk, azóta Veronika ráhajtott Dukai Gergőre.

A Szerelem a legfelsőbb szinteken győztese elmondja, hogy őt a pasik állandóan átverték eddig, megcsalták, így már nem tud bízni egyikben sem. Fél attól, hogy az aktuális szerelmét is el fogja veszíteni, ha esetleg bekerül a VV5 műsorába. Mint utóbb kiderült, már a műsor előtt elveszítette, tehát egy dologgal kevesebb, ami miatt izgulnia kell :D

Beszél az Alekosszal kapcsolatos nyilatkozatairól és az ennek hatására kilátásba helyezett bírósági perről is. (Alekosz beperli Veronikát).

Szerinte nem fogja őt beperelni, el tudják majd simítani a nézeteltéréseiket, bár azt beismeri, hogy jelenleg nem túl rózsás a kettejük viszonya. A kijelentéseit ma már megbánta, de mint mondja, a születésnapján elég sokat ivott és az alkohol beszélt belőle. Egyébként szerinte mindenki jól szórakozott a kijelentésein, kivéve Alekoszt.

Mondandóját ezzel kapcsolatban rendkívül frappánsan azzal zárja, hogy "ezek tényleg övön aluli ütések voltak".

A videót az "Elolvasom" gombra kattintva tekinthetitek meg.




AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...