Dukai Gergő
Vajon a villában összejönnek?
Nemrég írtunk arról, hogy feleségkereső műsorának győztese Veronika és Dukai Regina bátyja, is már csak karnyújtásnyira van attól, hogy a Való Világ 5 játékosa lehessen. (Alekosz exei, Dukai Gergő, Híres testvérek)

Úgy tűnik, be sem kell költözniük a lakóknak a VV5 villájába, már a show indulása előtt szerelmek szövődnek.

A Blikk megtudta ugyanis, hogy Veronika - bár Alekosz után fogadkozott, hogy soha többé nem néz férfire - összejött egy civil sráccal, de egy hónap után szétváltak. A lány viszont nem bánkódott sokáig, szemet vetett egy másik férfira még a Való Világ 5 orvosi vizsgálatán, ez a férfi pedig nem más, mint Dukai Gergő.

Veronika a lapnak így nyilatkozik:
-"Az orvosi vizsgálatokon szúrtam ki, és szerintem ő egy nagyon jó pasi."

A lap megkérdezte Dukai Gergőt is az ügyben. Először természetesen nagyon meglepődött, majd rendkívül diplomatikusan azt válaszolta, hogy számára nincs női ideál, akkor alakul ki egy kapcsolat közte és egy nő között, ha "megvan az a bizonyos szikra", de az biztos, hogy Veronika nem jó ajánlólevéllel érkezik, uganis számára Alekosz az antiférfit testesíti meg.

Vajon Veronika tényleg komolyan gondolja ezt a kapcsolatot? Vagy már a villalét előtt elkezdődött a taktikázás a nézők kegyeiért?

forrás és kép: Blikk
Veronika kép: Facebook profil


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...