Eszter lett a győztes!
A Való Világ 5 második ának győztese: . Eredmény: 75% - 25%

Eszterrel a villalakók az utóbbi időben meglehetősen keményen bántak. Mondhatni kiközösítették. Egyébként sem volt könnyű dolga, hiszen utolsóként érkezett a villába, ráadásul olyankor, amikor a többiek már nem is számítottak arra, hogy új beköltöző fog érkezni. A Cristofeles afférja után pedig még inkább a VV5 lakók céltáblájává vált. A Kiválasztás során ennek meg is lett az eredménye, hiszen ő kapta a legtöbb jelet.

A 2. Kihívás alkalmával meglepő, de a Párbaj eredményét látva teljesen megalapozott döntést hozott akkor, amikor Dyát választotta Párbajellenfelének. Ugyanis sokan gondolták odabent - köztük Eszter is -, hogy Dya a leggyengébb, így ő ellene talán van esélye.

Eszter tehát jól döntött, amikor kihívta Dyát. A Karrierista legyőzte a Plázacicát, és a nézők ismételten megmutatták, hogy nem veszik jó néven, ha odabent valakire ilyen mértékben rászállnak, és nem hagyják érvényesülni.

szomorúan hagyja el a Való Világ stúdióját, de bízik abban, hogy a villabeli szereplése új kapukat fog számára megnyitni, és modellkarrierjére is pozitív hatással lesz a VV5 villában eltöltött jó néhány hét.
Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...