13 év után tette le.
Ahogy korábban írtuk (Béci és Jerzy a dohányzás ellen) VV Béci és Jerzy egy dohányzásellenes kampány arcai lettek az RTL Klub és a saját akaraterejük jóvoltából. A Reggeli műsorvezetői erről kérdezték az idősebbik Rácz testvért.

Béci elmondja, hogy 13 év aktív dohányzás után tette le a cigarettát. Hatalmas ösztönző erő volt számára az, amikor a villában megtudta, hogy ha sikerül leszoknia a cigiről, akkor a Nemzeti Erőforrás Minisztérium egészségügyi államtitkársága által is támogatott, dohányzásellenes kampány részesei lehetnek.

Sokan bele is vágtak, de végül csak ketten - Jerzy és ő - "maradtak állva", így ők lehettek azok, akik több százezer embernek mutathatnak példát.




Jerzy is kampányol
Rácz Bélától megtudhatjuk, hogy mind a mai napig tucatnyian keresik fel a Facebook oldalán azzal kapcsolatban, hogy mennyire szeretik őt, rajonganak érte, és éppen ezért ők is megpróbálják végleg letenni a cigarettát.

Mint mondja, ha csak egy embernek sikerül leszoknia a cigiről az ő ösztönzése és példája által, akkor már megérte belevágni a kampányba.





AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...