A srácok remélik, hogy átesnek majd a tűzkeresztségen.
Annyi érintetlen fiú jelentkezett a VV5 válogatására, hogy a csatorna kénytelen új kategóriát bevezetni, ez pedig a szűz fiú kategória.


Érdekes, hogy a sok extravagáns figura mellett immáron egyre többen jelentkeznek a Való világ 5-be olyanok, akik nem hogy kirívóak lennének, hanem ennek épp az ellenkezője.

Tucatjával jönnek olyan srácok, akiknek még az életben nem volt barátnőjük, vagy ha volt is, nem sikerült velük eljutni a lényegig.

Mivel a csatorna egyébként is inkább a szerelemre és ármányra kívánja helyezni a hangsúlyt, így ez még jól is jöhet nekik. A Bors Dobsi Adriennt, a Való világ sajtósát kérdezte az ügyről:

Való igaz, hogy mivel az idén sok ártatlan fiú jelentkezett a játékra, kirajzolódni látszik egy új kategória. 

Ha elmegyünk a válogatásra nem is olyan nehéz találni egy-két "kisfiút", akik nyíltan beszélnek eddigi kudarcaikról:

Eddig egyetlenegy barátnőm volt, aki annyira konzervatív családból származott, hogy valójában semmi nem történt közöttünk. Ennek már több mint három éve, azóta viszont nem találtam párt magamnak, így még szűz vagyok. Bízom benne, hogy ha bekerülök, egy szép lány majd elragadja a szívem, és meghódíthatom – bizakodott a huszonegy éves, jelenleg pénzügyi tanácsadónak készülő Ferenc.

Vajon a 40 éves szűz is jelentkezik?
Egyre több információ derül tehát ki a VV5-tel kapcsolatban, mi pedig kíváncsian várjuk, hogy vajon mivel fog még a csatorna előrukkolni annak érdekében, hogy a Való világ 5 nézettsége még a 4. széria nézettségét is túlszárnyalja.

forrás: Bors, fotó: Földi D. Attila

AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...