Cristofel pózol
Cristofel esküszik, hogy jól áll neki ez a ruha
Na jó, kicsit csaltunk a címben, hiszen pontosan a két egykori villalakó, (az első Párbaj vesztese), és (a második Párbaj vesztese) kapott divattippeket a Való Világ 5 stylistjától, de a lényeg ugyanaz.

Beköszöntött a tél, és bár még nem röpködnek nagyon a mínuszok, és a hó sem akar leesni, nekünk mégis szükségünk lenne egy-két öltözködési tanácsra, hiszen egyszerre akarunk melegen öltözködni, és egyben divatosak is maradni. A Fókusz stábja ebben lesz segítségünkre.

A VV5 Skalpvadászát és Plázacicáját Kisprumik Ádám, a Való Világ 5 stílustanácsadója vezette körbe egy áruházban, ahol különböző divattippekkel látta el az egykori villalakókat. Ádám volt az egyébként, aki szerelmének, Angélának is segített menyasszonyi ruhát találni, amelyet a villaesküvő során is megcsodálhattak a villalakók és a nézők egyaránt.

Ádám rögtön egy tőrt szúrt bele Cristofel érzékeny lelkébe azzal, hogy bár remek szín a fehér, télen mégsem kellene ezt viselnie, hiszen a sár nem mutat valami jól a hófehér feszülős nadrágon. Ezt a véleményt egy másik stylist, Holdampf Linda is osztja. Szerinte a mostani évszakban a sötét, drapp, szürkés színek dominálnak, akár a hölgyeket, akár a férfiakat vesszük számításba.

Persze a vélemények eltérőek az egyes ruhadarabokat illetően. Dya például nem szereti a férfiakon a kötött pulóvereket és mellényeket. Sokkal inkább a póló és kapucnis pulóver kombóra esküszik, esetleg az ing és bőrkabátra. Ez utóbbit Ádám nemes egyszerűséggel "elég Békásmegyek-style"-nak nevezi.

A stylist egyébként nem szívbajos. Cristofel ugyanis hiába volt a múltkor IQ-teszten, és nyelvtan tanárnál, még mostanság is előszeretettel követ el kisebb-nagyobb hibákat. Ilyen volt az is, amikor Dya ruhájára azt mondta, hogy "jó választék", Ádám pedig nem volt rest elmagyarázni, hogy "Nem választék, hanem választás. Választék az üzletben van." Óriási!

A további tippeket az téli öltözködés kapcsán megtudhatsz, ha rákattintasz az "Elolvasom" gombra.


Lényeg, hogy Cristofel hasa kilógjon


Téli csizmadivat

Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...