Angéla és a menyasszonyi ruha
Angéla menyasszonyi ruhát próbál
Korábban már írtunk menyasszonyi ruhapróbákról, akkor VV Éva volt az, akit "felkészítettek" élete nagy napjára (Éva fejét bekötötték, Éva ismét menyasszony lett). Most ismét menyasszonyi ruhapróbáról kell hírt adnunk, de ez esetben már sokkal komolyabb dolgokról van szó.

, a Való Világ 5 Dumagépe ugyanis esküvőre készül, méghozzá oly módon, hogy nem is tud róla.

Történt ugyanis, hogy a Fókusz stábja először kíséretében felkereste Fecó nagy szerelmét, Angélát, hogy Shadi átadja Fecó legnagyobb gyermekének a papától kapott nyakláncot (amit nemes egyszerűséggel 20 gr bizsunak titulált). Ekkor kérdezték meg Angélát, hogy vajon sikerült e Fecó vezeklése, és elérte e a célját a szappanoperákon nevelkedett érzelmes villalakó. Angéla határozott igennel válaszolt, és kijelentette, hogy hajlandó lenne akár a VV5 villájában is kimondani a boldogító igent.

, a VV5 kreatív igazgatója természetesen örült Angéla döntésének, és innentől kezdve teljes támogatásáról biztosította őt. Természetesen - hogy egy csavar is legyen a dologban - Fecó mit sem sejt erről az egészről. Angéla akkor osztotta meg a villalakókkal a saját- és az RTL Klub terveit, amikor Fecót tüdőszűrésre vitték.

A legtöbb lakó örült a hírnek, de voltak olyanok is, akik ilyen, vagy olyan okból kifolyólag, de nem lelkesedtek a villában megrendezésre kerülő esküvő hallatán.

A legérdekesebben egyébként ki más, mint viselkedett, aki bár 2 napon keresztül szidta Fecót - az Angéla érkezése előtti estén is üvöltve hagyta ott az asztalnál, csak azért, mert "barátja" szerint nem mutatott különösebben kiemelkedő boksztudást a elleni bokszmeccsen -, mégis lelkesen vezette körbe Angélát, és olyan mosolygást vágott, hogy varrni nem lehetne szebbet...

Persze Angéla csak a szépre emlékezik, és örül annak, hogy a legtöbb villalakó osztozik az esküvővel kapcsolatos boldogságában.

A készülődés az esküvőre tehát elkezdődött, Fecó nagy szerelme már a ruhapróbánál tart, így minden adott arra, hogy a magyarországi valóságshow-k történetének legnagyobb lagzijának lehessünk szem- és fültanúi.

Az Angéla ruhapróbáját bemutató videót az "Elolvasom" gombra kattintva tekinthetitek meg.

Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...