Gyönyörű menyasszony lett belőle.
VV Éva a LifeNetwork MenyasszonyVarázsló csapatának segítségével mesebeli menyasszonnyá változott.

A Való világ törtetője örömmel fogadta el azt a felkérést, melyben felajánlották számára, hogy megnézheti, vajon hogyan is nézne ki, mint menyasszony. Az eredmény pedig önmagáért beszél.

Éva tisztában van azzal, hogy egyszer eljön életében az a pont, amikor kész lesz arra, hogy megházasodjon, családot alapítson. De azt is tudja, hogy ez a pont még nem jött el.

Számára a család biztonságot jelent, de amíg nem érzi azt, hogy ezt anyagi téren is meg tudná valósítani, addig semmiképpen nem vág bele a házasságba. A barátjával egyébként is még nagyon fiatalok, így ez még nem is került szóba. De többször eljátszott már a gondolattal, hogy milyen lehet majd az oltár előtt állni, mit fog viselni és hasonló dolgok, melyeken a legtöbb nő szintén töprengett már.

Mint egy mesebeli hercegnő.

Évának most megadatott, hogy kézzelfogható valójában is megtapasztalja, hogy milyen is egy menyasszonyi ruhát felölteni, esküvői virágcsokrot tartani, gyönyörű sminket  kapni stb. Profi csapat vette kezelésbe, mely nem szenvedett az ötletek hiányában.

A koncepció az volt, hogy Évának mindenképpen ki kell emelni a karakán, szenvedélyes énjét, de másrészről a romantikus, félénkebb mivoltát sem szabad véka alá rejteni. Ez a kétféle viselkedésmód és tulajdonság jól kiegészítik egymást, melyek a ruházatban, sminkben és kellékekben egyaránt kihangsúlyozásra kerültek.

Az eredmény elbűvölő. Olyan külsőt, olyan kinézetet varázsoltak számára, melyről mindig is álmodott.

Nagyot csalódott ban.

Természetesen, miközben a csapat dolgozott Éva megjelenésén, addig a Való világról, barátokról és egykori lakókról is szó esett.

A göndör szőkeség elmondja, hogy Olivér a legjobb barátja, naponta többször beszélnek telefonon is, és mindenben számíthat rá. Rajta kívül még Jerzy az, akivel nagyon jó viszonyt ápol. Érdekes egyébként, hogy erről a két emberről gondolta volna odabent legkevésbé, hogy majd a villából kijövet ilyen jóban lesznek.

Alekoszban viszont hatalmasat csalódott. Nem gondolta volna, hogy a hírnév és a pénz így megváltoztatja majd őt. Bár szerinte Alekosz már nem sokáig fog a médiában maradni. El fog tűnni a süllyesztőben.

Több példát is megemlít azzal kapcsolatban, hogy mik azok a dolgok, melyek nem tetszenek neki Alek részéről. Ezek közül a legmegdöbbentőbb az, amikor Éva szerette volna, ha Alekosz meglátogatja, és erre ő annyit válaszolt "majd akkor megyek át, ha megd**hatlak"



Éva tehát gyönyörű hercegnővé változott, mely átváltozás rendkívül aprólékos részletei - aminek hölgyolvasóink fognak a legjobban örülni - ITT megtalálhatóak.
Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...