VV Olivér
Olivér kapta a BeleValó-t.
Nem csak az új műsorelemet, a megmérettetést hozták ma nyilvánosságra, hanem az is kiderült, hogy kik fogják vezetni a NekedValó Világ illetve a BeleValó Világ műsorait.

Míg a VV házigazdái és lesznek, addig a NekedValó Világ párosítása Istenes Bencéből és Rácz Ildikóból, alias VV Gigiből áll.

A BeleValó Világot pedig Anikó, Olivér és Béci fogják vezetni.

Az "osztozkodás"  nagy vesztese egyértelműen Baukó Éva, aki bár minduntalan a médiában szeretett volna elhelyezkedni, ez nem sikerült neki sem feleségkereső műsorában, sem pedig most.

Ami még fájóbb pont számára, az pedig nem más, mint hogy olyanok "csaklizták" el előle a lehetőségeket, akikkel a villában a legnagyobb rivalizálást folytatta, és akikkel nem is volt a viszonya felhőtlen.

Habár Anikóval azóta kibékültek, Gigivel és Bécivel azóta sem sikerült megtalálni a közös nevezőt. Sőt! A legutóbbi hírek már arról szóltak, hogy Olivérrel is megromlott a kapcsolata, olyannyira, hogy Olivér törölte őt az ismerősei közül.

Egy dolog vigasztalhatja Évát, méghozzá az, hogy újságíró / blogíró lett a Bors című napilapnál, melyért fix havi juttatást kap, így a hiteleit is törleszteni tudja.


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...