Kint rendezték nézeteltéréseiket.
Emlékezhetünk, hogy a VV4-ben milyen volt a viszony Éva és Anikó között. Rengeteg veszekedés, majd kibékülés és újra veszekedés. Amolyan se veled, se nélküled kapcsolat. Most mégis úgy tűnik, hogy ez már a múlté, és rivalizáló villalakókból legjobb barátnők lettek.

A Tabu TV stábja Bódi Sylvi születésnapi buliján kapta lencsevégre a két VV4-es hölgyet.

Hogy kerül ő ide?
Ezzel kapcsolatban három dolog fogalmazódott meg bennünk:
  1. Hogy kell leírni azt, hogy Bódi Sylvi?
  2. Mi köze van ehhez  Bódi Gusztinak?
  3. Ha a harmadikat leírnánk, akkor beperelne. 
A legjobb barátnős sztorinak némileg ellentmond Anikó legutóbbi nyilatkozata (Béci és Gigi tábor - Videók), miszerint: "akivel a villában nem volt jó a viszonya, azzal kint sem az".

A magyarázat az, hogy bár a luxusbörtönben a kettejük kapcsolata "rapszodikus" volt, idekint megtalálták a közös hangot, és immáron remekül megértik egymást.

Ha szükséges, akkor egymásra vigyáznak, sőt, ha rossz kedvük van, akkor egymással beszélik meg a problémáikat.

Éva azt is elmondja, hogy Gigivel is rendeződik a viszonya, a közeljövőben le fognak ülni beszélgetni, és azt reméli, hogy vele is közelebbi kapcsolatba fog kerülni.

Minden remek, csak azok az újságírók ne lennének, akik megkeserítik az életét. A szerelme, Ádám is féltve engedte el, mondta is neki, hogy "vigyázzon az újságírókkal".

Úgy látszik Éva meg is fogadta, ugyanis rendkívül összeszedetten és trágár szavaktól mentesen beszélt.

Korábbi megnyilatkozásait azzal magyarázta, hogy ő egy olyan lány, aki mindent a szívére vesz és sokszor nem tudja tartani a száját.


A Bódi Gusztis képet itt találtuk, bár sejtjük, hogy nem ő a jogos tulajdonos.


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...