Lehet, hogy újabb műsort kap?

Nem csak a Való világ 5. szériája körül nagy a felhajtás manapság az RTL Klubnál, hanem az X-Factorra is gőzerővel készülnek.

És ahogy az lenni szokott, mindenféle pletyka kap szárnyra azzal kapcsolatban, hogy vajon ki lesz a gyönyörű műsorvezetőnő, Ördög Nóra társa.

A legújabb hírek már arról is szólnak, hogy esetleg a villa görög hőse lesz az, akire a nagysikerű tehetségkutató vezetését bízzák.

A StoryOnline megkereste ezzel kapcsolatban az RTL munkatársait, akik közül többen is hitetlenkedésüknek adtak hangot. Úgy gondolják, hogy ez az egész csak onnan ered, hogy nak rendkívül ambíciózus tervei vannak, mert a villából való kijövetele után "igencsak elszállt magától".

Hogy Alek alkalmas lenne e arra, hogy egy ilyen nagy volumenű, milliók által nézett élő adást elvezessen? Nem valószínű. Habár Alekosz szeret választékosan fogalmazni, de egy ilyen műsorba ez kevés. Improvizálni, rögtönözni kell és pillanatok alatt alkalmazkodni egy esetlegesen bekövetkező bakihoz, nem várt eseményhez, mely egy élő adásban bármikor előjöhet.

Ezzel szemben a VV4 győztese sokkal jobban szereti a barokkos körmondatokat, ha egy témán órákat gondolkodhat, és igencsak nehéz helyzetben van, ha egy-két szokatlan és provokatív kérdéssel találja szemben magát. Gondoljunk csak ERRE, ahol a műsor után néhány órával küldött csak egy SMS-t, amelyben kikérte magának, hogy ilyen kérdésekkel bombázzák.

Hogy védjük is egy kicsit Alekoszt, nem hisszük, hogy ő ezt komolyan gondolná, vagy egyáltalán eszébe jutott volna, hogy egy ilyen lehetőséget kapjon. Csupán csak arról lehet szó, hogy az embereket érdekli a Való világ, Alekosz és az X-Factor is, és emiatt mindenki próbál ezekkel a műsorokkal kapcsolatban egy kicsit kombinálni, és ilyen elképesztő következtetésekre jutni.

forrás: storyonline

AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...